Forgalmazott szoftverek

Több mint 30 gyártó szoftvereit forgalmazzuk, sok esetben egyedüli hazai partnerként.

Kiemelt gyártók​

Delphi, C++ Builder és RAD Studio fejlesztőeszközök, és az InterBase adabázis kezelő megkönnyíti a modern, többplatformos asztali és mobil alkalmazások gyors és hatékony fejlesztését.

Védje meg értékes és fontos rendszereit, alkalmazásait és adatait a nem várt adatvesztésektől, nem tervezett kiesőidőktől, biztosítsa be magát mind az emberi mulasztásokra, vagy a természeti csapásokra.

Skálázható adatközpont- és felhő menedzsment, Big Data menedzsment, mobil menedzsment, biztonság, adatvédelem, azonosítás és hozzáférés menedzsment, GDPR megoldások

Népszerű IDE-k és fejlesztőeszközök SQL-hez, valamint Java, Kotlin, Ruby, Python, PHP, Objective-C, C++, C#, Go, JavaScript programozási nyelvekhez és különböző kollaborációs eszközök.

Az igen széles Microsoft termékpalettából cégünk elsősorban a Microsoft Office, a Visual Studio, az Exchange, az Azure és különböző szervermegoldások értékestésével foglalkozik.

Az IBM kínálatából a Lifecycle Management és az üzemeltetés és fejlesztés határterületét érintő szoftverek forgalmazására és támogatására helyezzük a hangsúlyt, külön kiemelve a Rational területet.

Kiemelt kategóriák

Microsoft céges termékek

Fejlesztőeszközök, IDE-k

Arhiváló és Back-up megoldások

Vírusirtók és Antivírusok

További gyártók

Nem találja amit keres?

Semmi probléma. Több olyan szoftvert is forgalmazunk, amelyiknek még nincs külön aloldala. Van amelyik megtalálható a webshopunkban, de van amelyik ott sem mert egyedi a licencelése, árazása, ritkán keresik, stb… Töltse ki az űrlapot és jelölje meg, hogy milyen terméket keres és mi hamarosan jelentkezünk a válasszal.