JetBrains kedvezmények

Kedvezmények Start-up vállalkozásoknak, oktatási intézményeknek, non-profit szervezeteknek és még sok más esetben is.

Elérhető Jetbrains kedvezmények

JetBrains szoftverek vásárlásakor a két alapkedvezményen kívül (mennyiségi kedvezmény és a második és harmadik éves megújításkor aktiválódó „folytonossági” kedvezmény mellett) több másik – kevésbé ismert – kedvezmény is elérhető melyre Ön vagy az Ön cége jogosult lehet.

jetbrains termékek hazai forgalmazása

Új licence vásárlása? Meglévő licencek megújítása, összevonása, upgrade-je? Mi mindig segítünk megtalálni a legoptimálisabb és olcsóbb megoldást!

jetbrains Mennyiségi kedvezmény

JetBrains termékek vásárlasa esetén a gyártó mennyiségi kedvezményt biztosít egy bizonyos számú licence fölött.
  • 10-nél több aktív előfizetés esetén 5% kedvezmény
  • 20-nál több aktív előfizetés esetén 7% kedvezmény
* Mennyiségi kedvezmény nem érvényesíthető amennyiben már érvényesítve lett a start-up vagy a non-profit kedvezmény.

jetbrains megújítási kedvezmény

Bármilyen éves JetBrains licence megújítása esetén a második évben 20%, míg a harmadik évben 40% „folytonossági” (continuity) kedvezményt biztosít a gyártó a licence árából. Ez a kedvezmény licence upgrade és downgrade esetében is érvényes.

jetbrains Start-up kedvezmény

A JetBrains a start-up cégek számára is biztosít egy speciális, 50%-os kedvezményt legfeljebb 10db licencre, legfeljebb 60 hónapig. Ennek érvényesítéséhez igazolni kell, hogy a cég:
  • magántulajdonban van
  • kevesebb mint 5 éve volt alapítva
  • van a cégről publikusan elérhető információ (példéul weboldal, hivatkozás)
Az elbíráláshoz egy űrlapot kell kitölteni és elküldeni a helyi forgalmazónak vagy egyenesen a gyártónak. *A start-up kedvezmény csak céges, azaz commercial licencekre érvényesíthető.

Versenytárs termék kiváltási kedvezmény

Van a JetBrains-nek egy speciális kedvezménye azokra az esetekre, amikor a megvásárolt JetBrains termékkel egy versenytárs fizetős termékét tervezik kiváltani. Amennyiben ezt bizonyítani tudja az ajánlatkérő 25%-os kedvezményre lehet jogosult. További információkért forduljon értékesítőinkhez.

non-profit kedvezmény

Non-profit szervezetek számára a JetBrains 50%-os kedvezményt biztosít minden licence-re. Az elbírálást maga a gyártó végzi el, általában a publikusan elérhető információk alapján. Amennyiben segítsegre lenne szüksége, vagy további kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot.

ingyenes jetbrains oktatási licencek

Diákok és tanárok számára a JetBrains ingyenesen biztosítja az összes fontosabb terméket tartalmazó All Products Pack-et. Természetesen ezek a licencek semmilyen kereskedelmi célra nem használhatóak fel. Viszont a végzős diákok számára elérhető egy upgrade kedvezmény amiről alább írunk bővebben.

jetbrains Kedvezmény végzős diákoknak

A JetBrains-nek van egy meglepetése a végzős diákok számára is. Az érettségi vagy az egyetem elvégzését követő egy éven belül a korábbi ingyenes tanulói (student) licence 25%-os kedvezmény mellett atválltható egy personal licencre (bármilyen JetBrains termékre).

jetBrains szoftver vásárlás

JetBrains szoftvert vásárolna? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a JetBrains hivatalos magyar partneréhez. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.