microsoft office 365

Microsoft 365 (régi nevén Office 365). Új név. Új szolgáltatások. Régi ár. Prémium Office-appokkal, extra felhőtárterülettel, továbbfejlesztett biztonsággal és sok más hasznos funkcióval a legtöbbet hozhatja ki a munkaidejéből vagy a mindennapjaiból.

microsoft 365 Otthoni és üzleti használatra

A Microsoft 365 (régi nevén Office 365) a klasszikus Microsoft szoftverek felhő alapú, előfizetéses verziója, külön csomagokkal otthoni és céges használatra.  A klasszikus asztali Office-hoz képest a Microsoft 365-nek nem egyszeri díja van, hanem egy havi előfizetési díja, cserébe az alkalmazások a felhőben futnak, bármilyen eszközről elérhetők, a legfrissebb verzió és az összes újdonság rögtön elérhető és a felhőszolgáltatások mellé világszintű biztonság is párosul.

microsoft 365 jellemzői

  • Előfizetéses licenc (havi vagy éves díjjal )
  • Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive és további Office-appok és szolgáltatások
  • Kedvenc eszközein használhatja akár otthon, akár útközben (Windows, macOS, iOS és Android)
  • Automatikus hozzáférés a legújabb frissítésekhez
  • Az összes nyelven elérhető
  • Intelligens felhőszolgáltatások és világszínvonalú biztonság
  • OneDrive felhő tárhely, kollaborációt segítő alkalmazások
  • Folyamatos technikai támogatás

MICROSOFT 365 MINDENKINEK

OTTHONI HASZNÁLATRA

Hatékonyságnövelő appok személyes és családi használatra.

ÜZLETI HASZNÁLATRA

Hatékonyságnövelő megoldások kis és közepes méretű vállalkozásoknak.

NAGYVÁLLALATOKNAK

Nagyvállalati szintű hatékonyság, felügyelet és biztonság.

OFFICE 2019 VAGY OFFICE 365?​

A Microsoft 365 (régi nevén Office 365) egy előfizetéses szolgáltatás olyan prémium alkalmazásokkal, mint a Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, az Outlook, a Publisher és az Access. Az alkalmazások több eszközre, többek között PC és Mac számítógépekre, iPad és iPhone készülékekre, valamint Android rendszerű táblagépekre és telefonokra is telepíthetők. Az előfizetés előnye, hogy mindig az alkalmazások legújabb verzióit használhatja, melyek automatikusan települnek, amikor elérhetővé válnak.

Az Office 2019 pedig egy egyszer megvásárolandó termék, amely tartalmazza a klasszikus alkalmazások (Word, Excel és PowerPoint) PC- vagy Mac-verzióit, viszont nem tartalmazza a Microsoft 365-előfizetéshez járó szolgáltatásokat. Ezen termék esetében nincs lehetőség frissítésre. A frissített verziót, teljes áron kell újra megvásárolnia.

microsoft 365 előfizetés vásárlás

Előfizetne a Microsoft 365 szolgáltatásra? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a Microsoft hivatalos partneréhez. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.