identity and access management

Egyszerűsítse, korszerűsítse és egységesítse az identitáskezelést privilegizált fiókkezelését és hozzáférés-ellenőrzését a különböző platformok és környezetek között.

identitáskezelés és hozzáférés ellenőrzés

Szüntesse meg a bonyolult és az időigényes folyamatokat. Egységesítse az identitáskezelést, a privilegizált fiókkezelést és a hozzáférés-ellenőrzést. A Quest tulajdonában lévő, de külön brandként kezelt One Identity termékcsalád szoftvereivel megoldhatja helyszíni, felhőalapú vagy hibrid környezetének legsürgetőbb IAM (információ hozzáférés menedzsment) kihívásait. Emellett fokozhatja szervezete agilitását, javíthatja a működését és megerősítheti informatikai biztonságát.

Azonosítás és adminisztráció

A sikeres identitáskezelés, vagy egyszerűbb nevén azonosítás azt jelenti, hogy biztonságos hozzáférést biztosíthat hibrid vállalati rendszereihez, és hogy könnyedén kezelheti a sokféle felhasználót. A hatékony adminisztráció pedig azt jelenti, hogy egyszerűsítheti és egységessé teheti a mindennapi felhasználó azonosítási feladatokat és folyamatokat.
Kiemelt termék: Identity Manager

Privileged Access Management

A privilegizált fiókok és az adminisztrátorok hozzáférésének ellenőrzése és figyelése elengedhetetlen a teljes biztonság és a különböző jogi és informatikai elvárásoknak való megfelelés érdekében.
Kiemelt termék: One Identity Safeguard

AD Account Lifecycle Management

Korszerűsítse az adminisztrációt, és növelje a hibrid Active Directory-fiókok biztonsági szintjét, miközben egy olyan platformot teremt, amelyből könnyedén adminisztrálhatja a különböző identitásokat sokszínű, többplatformos vállalkozásában.
Kiemelt termék: Active Roles

főbb identity és access management termékek

Identity Manager

Korszerűsítse a felhasználói identitáskezelést, a privilégiumok kezelését és az általános biztonságot

One Identity Safeguard

Tárolja, kezelje, hitelesítse, rögzítse és elemezze biztonságosan a privilegizált hozzáféréseket.

Active Roles

Egységes AD-kezelő hibrid környezetekhez és még sok minden máshoz.

one identity integráció

Integráció népszerű rendszerekkel: Ping Identity, SAP (SAP R/3, S4HANA, SAP Human Capital Management, SAP Business Intelligence, SAP GRC Access Control, SAP Cloud Applications), Service Now, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, Docker, Workday, Nexis, SecZetta.

Felhős rendszerekkel (a teljesség igénye nélkül): ActiveCampaign, Amazon AWS, Amazon S3, AppDynamics, AtlassianJ, CAWS Cognito, Azure, Active Directory, Bitbucket, Box, Citrix FileShare, DocuSign, Dropbox, Facebook Workplace, G Suite, GoToMeeting, JIRA, Okta, OneLogin, Oracle IDCS, Salesforce, SAP Cloud Platform, SAP Litmos, FileSlack, SugarCRM, Trello, Zendesk.

On-premise rendszerekkel (a teljesség igénye nélkül): One Identity Active Roles, Active Directory, Exchange, SharePoint, Azure, Microsoft PowerShell, Web Services, Microsoft O365 – Exchange Online, Microsoft O365 – SharePoint Online, LDAPv3, IBM Lotus Notes, Oracle E-Business Suite, SAP, Microsoft SQL Databases, Oracle Databases, MySQL Databases, DB2 Databases, SAP HANA Databases, SQLite Databases, .NET Databases, Starling Connect, One Identity Safeguard.

Identity manager

Csökkentse a kockázatokat, a biztosítsa be adatait, teljesítse az üzemidőre vonatkozó követelményeket azzal, hogy a felhasználóinak csak a szükséges adatokhoz és alkalmazásokhoz biztosít hozzáférést. Az identitás- és hozzáféréskezelést (IAM) az üzleti igények kell, hogy vezéreljék, nem pedig az informatikai képességek. Az Identity Manager segítségével egységesítheti az információbiztonsági irányelveket és kielégítheti az irányítási igényeket – ma és a jövőben is.
 • Biztosítsa a SAP-integrációt a meglévő SAP biztonsági modellek továbbfejlesztése érdekében.
 • Bővítse ki az identitáskezelést a felhőre, és csökkentse az új felhőalapú alkalmazások bevezetéséhez szükséges időt.
 • Tegye adatait láthatóvá és ellenőrizhetővé.
 • Állítsa vissza a felhasználói fiókok jelszavait, és allítba be a felhasználói beállításokat úgy, hogy azok tükrözzék a szervezet jelszókra vonatkozó szabályait és követelményeit. A felhasználói szerepköröktől függően akár több feltételrendszert is alkalmazhat.
 • Növelje a biztonságot azáltal, hogy az alkalmazottaknak, az alvállalkozóknak, a partnereknek, az ügyfeleknek, és minden további felhasználótípus csak a számára feltétlenül szükséges adatokhoz és alkalmazásokhoz kapjon hozzáférést.
 • Biztosítson az auditorok számára részletes, valós idejű jelentéseket, melyek minden szükséges információt tartalmaznak arról, hogy milyen erőforrások vannak a rendszeren belül, azokhoz ki fér hozzá, mikor és miért engedélyezték vagy szüntették meg a hozzáférést.
 • Egységesítse a kiemelt hozzáférés kezelést minden alkalmazott számára, tekintet nélkül szerepükre és hozzáférési szintjükre.
 • Ütemezzen rutin vagy igény szerinti ellenőrzéseket vagy részletes jelentéseket és jelenítse meg azokat egy világos, könnyen érhető irányítópult nézetben.
 • Engedélyezze a kétfaktoros hitelesítést a vállalati alkalmazások esetében az Identity Manager segítségével, a One Identity Starling kéttényezős hitelesítéssel (2FA)

One Identity Safeguard

A privilegizált fiókok, melyek korlátlan hozzáférést biztosítanak a rendszerekhez és az adatokhoz a hackerek elsőszámú célpontjai. Szinte minden közelmúltbeli, nagy szabású akciónál a hackerek a privilegizált fiókokon keresztül fértek hozzá a megszerzett adatokhoz.

Ezt úgy lehet a leghatékonyabban megelőzni, vagy ha megtörténik, akkor a károkat minimalizálni, ha ezeket a különleges jogokat és felhasználókat szervezeti szinten egy privileged access management programmal kezeljük.

A Quest One Identity Safeguard szoftvere csökkentheti a kiváltságos fiókokkal járó veszélyeket és egy biztonságos megoldást kínál a szervezet számára a privilegizált hozzáférések tárolására, kezelésére, hitelesítésére, ellenőrzésére és elemzésére. A szoftver felismeri és megakadályozza a fenyegetéseket, miközben elősegíti a biztonsági és egyéb szükséges vállalati követelményeknek való megfelelést.

One Identity Safeguard termékek listája:

 • One Identity Safeguard for Privileged Passwords
 • One Identity Safeguard for Privileged Sessions
 • One Identity Safeguard for Privileged Analytics
 • One Identity Safeguard Authentication Services
 • One Identity One Identity Safeguard for Sudo

active roles

A One Identity Active Roles olyan automatizált felhasználói fiók- és csoportkezelést biztosít, amely kiküszöböli a natív Microsoft Active Directory és Azure Active Directory eszközök hiányosságait. Az Active Roles segítségével automatizálhatja a monoton adminisztrációs feladatokat, ezáltal csökkentve a manuális hibák előfordulását és csökkentheti a biztonsági kockázatokat is azáltal, hogy megvédi és ellenőrzi az összes fontos hozzáférést.
Fontosabb jellemzők:
 • Optimalizálva az on-prem AD és a hibrid Azure AD igényeinek kielégítésére
 • Fiók adminisztrációs feladatok automatizálása (felhasználói fiókok és csoportok létrehozása AD-ben, levelezőfiókok létrehozása Exchange-ben és Exchange Online-ban, erőforrások hozzárendelése Windows-ban és még sok más)
 • Az következők egyszerű kezelése (on-prem és Azure): Exchange címzettek, csoportok, számítógépek, megosztott tárhelyek, Active Directory és Azure Active Directory
 • Csoportok és felhasználók kezelése hosztolt környezetben
 • Támogatott platformok: Skype for Business, Exchange, One Drive, SharePoint, AD LDS, Office 365, Azure AD, Microsoft SQL Server, OLE DB (MS Access)

one identity szoftver vásárlás

One Identity szoftvert vásárolna? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a One Identity hivatalos magyar partneréhez és viszonteladójához. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.