sophos vírusírtó és antivírus termékcsalád

Mesterséges intelligencia által működtetett, felhőalapú, végpontvédelem és hálózati biztonság, valós időben teljesen szinkronizálva.

rövid ismertető

A Sophos Group biztonsági szoftver- és hardvervállalat termék több mint 150 ország 400.000 vállalatának biztonságáért felel.  A Sophos termékei a kommunikációs végpont, a titkosítás, a hálózati biztonság, az e-mail biztonság, a mobil biztonság megteremtésében és az egységes fenyegetéskezelésben segítenek. A SophosLabs által támogatott, felhőn alapuló és mesterséges intelligenciával megtámogatott megoldásai képesek alkalmazkodni az újonnan megjelenő kiberkriminalisztikai taktikák és technikák ellen. Noha a cég a fő hangúly a vállalati megoldésokra helyezi, a Sophos az otthoni felhasználókat is védi ingyenes és fizetett antivírus-megoldásokkal (Sophos Home / Home Premium), amelyek a termék funkcionalitásának bemutatására szolgálnak.

népszerű céges sophos termékek

Sophos Intercept X

Végpont védelem mesterséges intellienciával, zsarolóprogramok elleni védelem, EDR és MDR biztonságirés-megelőzés

Sophos XG Firewall

Mesterséges intelligenciával megtámogatott, következő generációs tűzfal, automatikus rendszer-elszigetelés, felhőkezelés, teljesítmény-optimalizálás

Sophos UTM

Egy egyszerű, könnyen beállítható, majd önműködő megoldással biztosíthatja a levelezés védelmét kártevők és kéretlen levelek ellen Microsoft Exchange szerveren.

Sophos Central

Különböző operációs rendszeren használható szervervédelem a megosztásokban vagy a rendszerben található kártevők ellen egy központi kezelőfelületen.

sophos home

Üzleti szintű számítógépes biztonság otthoni használatra. Elérhető igyenes és Prémium verzióban is.

sophos szoftver vásárlás

Sophos vírusirtó vagy antivírus szoftvert vásárolna? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Sophos hivatalos magyar partneréhez és viszonteladójához. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.