quest Toad termékcsalád

Piacvezető megoldások a legnépszerűbb adatbázisok pro-aktív felépítéséhez, menedzseléséhez és karbantartásához.

rövid ismertető

A felhasználók milliói bíznak a Quest Toad termékcsaládjának szoftvereiben, melyek egyszerű, átgondolt módszert biztosítanak az ügyfelek rendelkezésére az adatbázisok felépítéséhez, menedzseléséhez és karbantartásához.

A Toad megoldások támogatják az Oracle-t, SQL Server-t, MySQL-t, IBM DB2-t, Sybase-t, PostgreSQL-t, Teradata-t, Netezza-t, Hadoop-ot, SQL Azure-t és az SAP adatbázisokat. Így a Toad biztosítani tudja a választás szabadságát, mivel a legmegfelőbb platformot lehet használni az adott környezetben, elkerülve a sokszor kényszerű kötődést egyetlen, speciális szállítóhoz.

A főbb kulcs-szolgáltatások magukban foglalják:

 • Egyedülálló, testre szabott megoldások minden egyes felhasználói szerepre (fejlesztőkre, adatbázis rendszergazdákra és adatelemzőkre)
 • Konzisztens, felhasználó-barát interfészek az adatbázis platformnak megfeleltetve
 • Továbbfejlesztett támogatás, minden adatbázis platform sajátságainak figyelembevételével
 • Technológiai szolgáltatások, melyek kiterjesztik és kiegészítik a platform szállítók eszközeit, megoldásait

főbb toad termékek

Toad for Oracle

A legismertebb és legkíválóbb termék az Oracle adatbázis profik számára.

Toad for DB2

Optimalizálja az IBM DB2 teljesítményét Linux-on, Unix-on és Windows-on.

Toad for SQL Server

Egyszerűsíti az SQL Server adminisztrálását és fejlesztését.

Toad Edge

Egyszerű adatbázis fejlesztő eszköztár MySQL és PostgreSQL környezetekhez

Toad Data Modeler

Hatékony és költséghatékony adatmodellezés és adatbázis tervezés.

Toad for SAP

Gyorsabb fejlesztés és automatizált SAP adatbázisok esetében.

támogatott adatbázisok

A Toad megoldások támogatják az Oracle-t, SQL Server-t, MySQL-t, IBM DB2-t, Sybase-t, PostgreSQL-t, Teradata-t, Netezza-t, Hadoop-ot, SQL Azure-t. Így a Toad biztosítani tudja a választás szabadságát, mivel a legmegfelőbb platformot lehet használni az adott környezetben, elkerülve a sokszor kényszerű kötődést egyetlen, speciális szállítóhoz.

Toad for Oracle

A Toad for Oracle egy piacvezető termék, az Oracle adatbázisok fejlesztésében és adminisztrálásában. Csak a Toad képes kombinálni a legátgondoltabb funkciókat az extenzív és intuitív workflows-kal. A Toad segítségével a különböző képzettséggel és tapasztalattal bíró adatbázis szakértők is együtt tudnak működni és hatékonyan, precízen együtt tudnak dolgozni. Az Oracle adatbázis-eszköz különböző kiadásokban kapható annak érdekében, hogy az egyedi igényeket ki lehessen elégíteni és a feladatok elvégzésének megfelelő funkcionalitás rendelkezésre álljon.

Toad for DB2

A Toad for DB2 on Linux, Unix, and Windows lehetővé teszi a napi fejlesztési-, és adminisztratív feladatok gyors és pontos elvégzéséhez az eltérő környezetekben is. Ez a hatékony DB2 teljesítményorientált eszköz:

 • Azonnal felkínálja a katalógus használatát és a jelentéskészítést
 • Modernizálja az SQL fejlesztést és egyszerűsíti az SQL fejlesztést és annak bevezetését
 • Javítja az SQL minőségét a program automatikusan optimalizálásával
 • Egyszerűsíti a DB2 objektum-kezelést és felügyeletet
 • Lehetővé teszi a jelentések testre szabását
 • Támogatja a testre szabott jelentések automatikus elkészítését
 • Támogatja az ismeretek kicserélését egy élő online felhasználói közösség bevonásával

Toad for SQL Server

A Toad for SQL Server termelékeny eszközkészlet az SQL Server adminisztrálásához, a teljesítmény finomhangolásához és a fejlesztéshez. A termék sok díjat elnyert, beleértve a “Best of Tech-Ed” elismerést. Az SQL Server finomhangoló eszköz megkönnyíti:

 • A szkéma-, és táblázati adatok összehasonlítását és szinkronizációját
 • SQL szkripteket tud futtatni több SQL Server instancia esetében is
 • Tranzakciókat tud visszagörgetni az SQL Server tranzakciós naplóiból
 • Menedzseli az SQL Server agent feladatokat
 • Vissza tudja idézni azokat az SQL szkripteket, amelyek bármely időpontban futottak.

Toad Edge

A Toad Edge egy könnyű, megbízható asztali eszközkészlet, amely egyszerűsíti a nyílt forráskódú adatbázisok fejlesztési és kezelési feladatait. A Toad használata a MySQL és a PostgreSQL kezeléséhez megkönnyíti az új adatbázis-platformok gyors elsajátítását. MariaDB, Amazon Redshift vagy az EDB Postgres Advanced Server. Bármelyikről is legyen szó a Toad Edge egyszerűsíti a munkát ezeken a platformon is. A Toad Edge támogatja a kódolást, a szerkesztést, a séma-összehasonlítást és a szinkronizálást, valamint a DevOps CI folyamatokat, így könnyedén és magabiztosan kezelheti a nyílt forráskódú adatbázisokat.

 • MySQL, MariaDB, PostgreSQL, EDB Postgres
  Object támogatás és felhasználókezelés
 • Speciális JSON adat böngésző / szerkesztő
 • Séma összehasonlítás és szinkronizálás
 • SQL lekérdezés-figyelő
 • Jenkins folyamatos integrációs plug-in
 • Windows és Mac támogatás

Toad data modeler

A Toad Data Modeler segít a magas minőségű adatmodellek létrehozásban és az adatstruktúrákban történő változások könnyű bevezetésében, sok más megoldás költségeinek töredékéért!

Toad for SAP solutions

Egyszerűsítse az adatbázis adminisztrátorok napi feladatait, és fektesse a hangsúlyt az innovációra. A Toad for SAP Solutions automatizálja a gyakori és ismétlődő feladatokat, kiküszöböli a teljesítmény-hangolás kihívásait és egyszerűsíti az SQL optimalizálást. Egyszerűen használható lekérdezés-készítők és SQL-szerkesztők, adatmodellezési funkciók, fejlett SAP-adatbázis-hangolás, karbantartás és változáskezelő eszközök, a vizuális adatbázis-térképek. Az SAP Solutions Toad az alábbi modulokat támogatja: SAP ASE, SAP HANA, SAP IQ és SAP SQL Anywhere.

quest toad szoftver vásárlás

Quest Toad szoftvert vásárolna? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Quest hivatalos magyar partneréhez és viszonteladójához. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.