Unity szoftverek

A világ egyik legnépszerűbb engine-je 2D és 3D animációkhoz és játékfejlesztéshez
A Unity Technologies által fejlesztett Unity 3D a világ egyik, ha nem a vezető videojáték-motorja, mellyel 2D és 3D videójátékokat, illetve egyéb interaktív jellegű tartalmakat lehet létrehozni, többek között építészeti látványterveket vagy valósidejű 3D animációkat.

Unity 3D Tulajdonságai

A Unity 3D elsődlegesen nem objektumok készítésére való, hanem a már kész objektumokból képes komplett virtuális tereket összerakni. Erősségei közé tartozik a nagyméretű adatbázisok kezelése, a kölcsönhatások és animációk képességeinek kihasználása, az előre kiszámított vagy valós idejű világítás biztosítása, a geometriai eszközcsomagok továbbítása vagy a viselkedési elemek hozzáadására egyes objektumokhoz.

Unity 3D további előnyei:

A Unitynek két főbb alkotó része van:

  • a játékok fejlesztésére és tervezésére használható szerkesztő
  • és maga a videojáték-motor, amely a végleges változat kivitelezésében nyújt segítséget, ám háromdimenziós modelleket nem képes létrehozni, így azokhoz mindenképp szükséges egy 3D modellező program.

A Unity több tulajdonságában is hasonlóságot mutat az Adobe Director, a Blender, a Virtools, a Torque Game Builder és a Gamestudio rendszerekkel, amelyek szintén integrált grafikai környezetet használnak a játékfejlesztés elsődleges módszereként.

Unity Licencelés és Vásárlás

Magyarországon a Ker-Soft a Unity viszonteladója, így érdemes ajánlatot kérni mert sokszor kedvezményesebb árat tudunk kínálni, mint a Unity hivatalos oldalán elérhető listaár.

Unity licencekből az alábbi három verzió érhető el, valamint létezik egy negyedik Unity Enterprise, azaz nagyvállalati csomag a 21 főnél nagyobb fejlesztői csapatok számára, egyedi feltételekkel és egyedi árazással. Bővebb információ: Unity Enterprise Version

Unity Personal

Ingyenes Unity verzió, kezdők számára. Akkor választható ez a verzió, ha az éves bevétel nem haladja meg a 100.000 dollárt.

Unity Plus

Akkor választható ez a verzió, ha az éves bevétel nem haladja meg a 200.000 dollárt.

Unity Pro

Korlátozások nélküli verzió, számos további előnnyel. Nagyobb fejlesztői csapatok számára ideális.

Unity 2019.3 újdonságok

  • Művész és tervező eszközök: Gyártásra kész 2D funkciók, Animation Rigging idővonal-támogatás, terep frissítések, Preset-ek és egy új, egyszerűsített DOTS-konverziós munkafolyamat.
  • Programozó eszközök: Jelentős DOTS frissítések, verziószabályozás frissítése, profilkészítő eszközök, Serializtion, konfigurálható Enter Play Mode.
  • Szerkesztő és csapat munkafolyamatok: Új Unity Editor külső, Gyorskeresés, UI Builder most már Preview-ban is.
  • Platformok: Google Stadia támogatás, AR Foundation frissítések, további új eszközök a VR és a mobil fejlesztők számára, új Input System és még sok más.
  • Grafika: Production ready High Definition Render Pipeline (HDRP) és Visual Effect Graph, valós idejű Ray Tracing előnézetben, Universal Render Pipeline, Shader Graph, terep és a világítást fejlesztések.
  • DOTS és a DOTS mintaprojektek: A DOTS mintaprojekt bemutatja, hogy az összes új DOTS csomag hogyan működik együtt egy többjátékos lövöldözős játékban, beleértve a DOTS Game Code frissítéseket, a DOTS Netcode kódot, a Konverziós munkafolyamatot, az Unity Live Link-et és még sok mást.

unity szoftver vásárlás

Unity szoftvert vásárolna? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a Unity hivatalos magyar viszonteladójához. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.