Devart Szoftverek

Delphi adathozzáférési komponensek. A leggyorsabb és legmegbízhatóbb adatkapcsolati megoldások bármilyen adatbázishoz.

Delphi Data Access Komponensek

A Devart Delphi Data Access Komponensei lehetővé teszi a több platformos alkalmazások fejlesztését az Embarcadero RAD Studio, a Delphi, a C ++ Builder, a Lazarus és a Free Pascal fejlesztőeszközökkel Windows, Linux, macOS, iOS és Android rendszereken, mind 32, mind 64 bites platformon. Ezek az eszközök, közvetlen hozzáférést biztosítanak olyan népszerű adatbázisokhoz, mint az Oracle, a Microsoft SQL Server, a MySQL, az InterBase, a Firebird, a PostgreSQL, az SQLite, valamint a felhők – Salesforce, FreshBooks, SugarCRM és még sokan mások. Továbbá a Devart kiforrott ORM keretrendszereket is kínál a Delphi számára.

Universal data access compotents (unidac)

Egy univerzális eszköz Delphi fejlesztők számára, amely hozzáférést biztosít különféle adatbázisokhoz és felhőkhöz nagy teljesítményű alkalmazások készítéséhez asztali és mobil platformokra.
  • Keresztplatformos megoldások Delphi-hez, C++Builder-hez és Lazarus-hoz
  • Szerver-független SQL
  • Kapcsolódás felhő szolgáltatókhoz
A Devart Delphi-komponenseivel a fejlesztők zökkenőmentesen csatlakozhatnak a különféle DBMS-ekhez, miközben platformokon átívelő alkalmazásokat hozhatnak létre a Delphi-ben, a C ++ Builder-ben és a Lazarus-ban.

Az UniDAC elérhető csomagban is, de akár komponensenként is az adott adatbázishoz: ODAC (UniDAC for Oracle), SDAC (UniDAC for SQL), MyDAC (UniDAC for MySQL), PgDAC (UniDAC for PostgreSQL), LiteDAC (UniDAC for LiteSQL), IBDAC (UniDAC for Interbase), UniDAC for Firebird.

Unidac verziók

Az Universal Data Access Components három kiadásban érhető el: Express, Standard és Professional.

Az Express kiadás ingyenes. Ez magában foglalja az UniDAC közös motorját, de nem tartalmazza adatszolgáltatókat és további összetevőket. Az UniDAC Express Edition csak a következő adatszolgáltatókat támogatja: Oracle, SQL Server, MySQL, InterBase (Firebird), PostgreSQL és SQLite, amelyeket az ODAC, SDAC, MyDAC, IBDAC, PgDAC és LiteDAC együtt telepítenek.

A Standard kiadás tartalmazza az UniDAC közös motorját és az összes adatszolgáltatóit.

A Professional kiadás tartalmazza UniDAC teljes funkciókészletét, beleértve a mobilalkalmazás fejlesztést, az adattitkosítást és az adatbázisokkal való együttműködéshez szükséges további összetevőket, például a TUniAlerter, TUniDump, TUniMetaData, TCRBatchMove stb. Szerver, MySQL és PostgreSQL, valamint statikus könyvtár linkelést – az SQLite számára. Ezenkívül az UniDAC Professional Edition tartalmazza a DataSet Manager eszközt, amely segít az alkalmazás adatkészleteinek rendezésében.

Ezen felül a Source Access megvásárlásával hozzáférést szerezhet a az összes komponensosztály forráskódjához, kivételt képez a DataSet Manager és a Migration Wizard forráskódja.

További Delphi Data Access komponensek

A dbExpress egy adatbázis-független réteg, amely gyors, közvetlen, nagy teljesítményű hozzáférést biztosít az Oracle-hez a Delphi-ből és a C ++ Builder-ből (beleértve a Community Edition kiadást is), Windows és macOS (32 és 64 bites) és Linux (64 bites) platformokon.

EntityDAC

Delphi ORM keretrendszer az adatbázis-objektumok gyors Delphi osztályokhoz törnétő objektum-relációs leképezéséhez (LINQ használatával az adateléréshez).

VirtualQuery, VirtualTable és VirtualDataSet összetevők átfogó könyvtára, amellyel saját memóriában lévő adattárolókkat lehet létrehozni.

  • Komplex SQL lekérdezések a memóriában lévő adatokról
  • Adatbázistól független memóriatároló
  • Adatok megjelenítése bármilyen DB-tudatos vezérlővel

SecureBridge

A SecureBridge egy olyan Delphi és C++ Builder összetevő könyvtár Windows és a Mac OS számára melynek célja a számítógépek és a megbízható hálózatok közötti kapcsolatok védelme az illetéktelen hozzáférés ellen.

devart szoftver vásárlás

Devart terméket vásárolna? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.