Embarcadero szoftverek

Delphi, RAD Studio, C++Builder szoftverek

Az Embarcadero olyan népszerű szoftverek gyártója mint a Delphi, a RAD Studio, a C++Builder vagy az InterBase.

Az Embarcadero elkötelezett amellett, hogy a lehető legátfogóbb szoftverkínálatot nyújtsa a fejlesztők, az adatbázis üzemeltetők és a mérnökök számára. Díjnyertes termékeinek köszönhetően széles körben elismert vállalat, mely a hatékonyabb munkavégzés lehetőségével segíti elő partnereit. Eszközeivel az ügyfelek az általuk választott környezetben, megkötésektől és további ráfordításoktól mentesen hozhatnak létre adatbázisokat és alkalmazásokat, melyeket később több platformon és programozási nyelven is futtathatnak. 

A gyártó kiemelt figyelmet fordít eszközei minél egyszerűbb kezelhetőségére. A rugalmas licencelési lehetőségek, az egyedülálló AppWave technológia és a költséghatékony All-Access ajánlatok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az ügyfelek csökkenteni tudják szoftvermenedzsment- és telepítési költségeiket. 

Az Embarcadero termékei 1993 óta segítik elő a hatékonyság növelését, a költségek optimalizálását, illetve a fejlesztői folyamatok felgyorsítását. A vállalat több, mint 3 millió felhasználót szolgál ki világszerte különböző társaságok és szervezetek ezreinél. Kezdve a független szoftverkereskedőktől és rendszer-integrátoroktól a kormányzati szerveken át a legnagyobb vállalatok kutatócsoportjáig, az Embarcadero eszközei biztosítják minden fejlesztő és adatkezelő szakember számára az eredményes tervezést, valamint a gyorsabb és hatékonyabb futtatást. 

FORGALMAZOTT EMBARCADERO TERMÉKEK

Még több Delphi?

Kíváncsi a Delphi-vel kapcsolatos hírekre, webinarokra, eseményekre, szakmai tartalmakra? Akkor látogasson el a Delphi-klub oldalra még több Delphi-vel kapcsolatos tartalomért.

DATABASE MANAGEMENT ÉS ARCHITECTURE MODELING

2015-ben az Embarcadero-t felvásárolta az IDERA nevű adatbázis menedzsment szoftvereket gyártó cég, ezt követően több eredetileg Embarcadero-s termék, például az architektúra modellezésre használt ER/Studio vagy a DB Artisan és DB Change Manager adatbázis kezelő szoftverek átkerültek az IDERA portfóliójába.

embarcadero szoftver vásárlás

Embarcadero szoftvert vásárolna? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero szoftverek hivatalos magyar partneréhez. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.