C++Builder

A leggyorsabb eszköz kereszt-platform alkalmazások fejlesztésére rugalmas, felhőszolgáltatásokkal és széles körű IoT kapcsolódási lehetőségekkel.

c++Builder rövid ismertető

A C++Builder egy komplett megoldáscsomagot kínál a gyors tervezési- és fejlesztési folyamatokhoz, valamint a kapcsolódó alkalmazások bővítéséhez Windows, Mac, iOS, Android és IoT platformok között. Gyors, natív alkalmazásokat készíthet Windows, OS X és mobil platformokra ugyanabból a forráskódból.

c++builder legfőbb jellemzői

 • Gyors, natív alkalmazások készítése Windows, Mac és okostelefon platformokra ugyanabból a forráskódból.
 • Tervezze meg a fő felhasználói felület elrendezését egyszer, majd hozza létre könnyedén a platform- és eszközspecifikus nézeteket anélkül, hogy újra kelljen bármit is terveznie.
 • 64 bites Windows alkalmazások készítése.
 • Vizuális és nem vizuális komponenseket drag-and-drop használata a vizuális tervező segítségével.
 • A LiveBindings Designer használatával bármely elemet vizuálisan egy másik objektumhoz, vagy dataset-hez köthet.
 • Széleskörű adatbázis támogatás a FireDAC jóvoltából.
 • Windows alkalmazások modernizálása új komponensekkel és stílusokkal.
 • Windows alkalmazások kiegészítése okostelefonos és okos eszközökre telepíthető alkalmazásokkal.
 • Hozzáférés felhő alapú BaaS és REST szolgáltatásokhoz.
 • Valós idejű dizájn ellenőrzés az élő on-line előnézet használatával.
 • Valódi, platformspecifiku, natív vezérlők a jobb felhasználói élmény érdekében.
 • Reszponzív, képernyőhöz alkalmazkodó dizájn, bármilyen méretű képernyőre.

Elérhető c++builder verziók

C++Builder szoftverből három különböző kiadás létezik. Professional, Enterprise és Architect. A különböző verziókhoz tartozó funkciók megtekintéséhez látogasson el a C++Builder hivatalos oldalára, vagy tekintse meg a tulajdonság táblázatot. Aktuális verzió: C++Builder 10.4

c++Builder feature matrix

C++Builder Trial és Community Edition

A C++Builder-ből van egy 30 napig ingyen kipróbálható (Trial verzió), valamint lézetik belőle egy teljes funkcionalitással rendelkező ingyenes (Community) verzió is, amit egyéni felhasználók számára hoztak létre és elsősorban saját/hobbi célra. A felhasználók a Community Edition-el fejlesztett applikációkat akár még értékesíteni is lehet, de csak abban az esetben ha a fejlesztő éves bevétele nem haladja meg az 5000 amerikai dollárt. További részletes információ a Community Edition felhasználási feltételekről a hivatalos oldalon található.

Tulajdonságok részletezése

Tervezés

A RAD Studio IDE-vel gyors és egyben szép, kereszt-platform alkalmazásokat tervezhetünk. A díjnyertes VCL keretrendszer Windows-hoz és a FireMonkey (FMX) vizuális keretrendszer keresztplatformos UI-hoz olyan alapot biztosít, melyel könnyedén lehet szép és egyben intuitív kezelőfelületeket gyártani Windows-ra, macOS-re, iOS-re, és Android-ra. A készülő alkalmazásunk működéséről már rögtön a fejlesztés korai szakaszában visszajelzést kaphatunk igazi adatok felhasználásával mind az eszközön, mind az IDE-n belül. Leegyszerűsített tervezési folyamat, gyorsabban elkészülő prototípusok és több elérhető platform.

Kód Minőség

A kód minőségét nagyban javíthatjuk a kereszt-platform objektum orientált nyelvekkel. Integrált unit tesztelés, inline dokumentálás, GOF támogatás és auditálás segít minket a munkánk során.

Bővítmények

A RAD Studio több száz komponenst tartalmaz, ami szükséges a felhasználói felület elkészítésétől, az adatbázis kapcsolatok kialakításáig. A beépített VCL és FireMonkey komponensek mellett rendelkezésre állnak a Delphi és a C++Builder közösség által fejlesztett eszközök és összetevők is.

Natív Hibakeresés

Az integrált, keresztplatformos és natív hibakeresőnek köszönhetően a hibakeresés is könnyebb mint valaha. A RAD Studio IDE használatával egyszerre szabadíthatjuk meg a bugoktól a Windows, a Mac OS, az iOS, az Android és a Linux alkalmazásokat.

Együttműködés

A RAD Studio IDE kollaborációs és verziókontroll funkciói használatával jobb minőségű termékeket állíthatunk elő dolgozzunk egyedül vagy csapatban. A Colde Collaboration segíti a kód jobb megértését, a hatékonyabb tesztelését és a minőségi termékek előállítását.

Kapcsolódó Alkalmazások Fejlesztése

End-to-end megoldás modern alkalmazások fejlesztéséhez Windowsra, Mac OS-re, iOS-re, Androidra és Linuxra.

c++Builder szoftver vásárlás

C++Builder szoftvert vásárolna? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero szoftverek hivatalos magyar partneréhez. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.