flexera Software

Licence és költség optimalizálási, munkafolyamat-kezelési, megfelelési és telepítési megoldások melyek segítenek az it-eszközök optimalizálásában on-premise és a felhőben.

1987-es alapított Flexera elsősorban arra törekszik, hogy egy informatikai optimalizálási erőforrás legyen és olyan területeken segítse a cégeket mint a szoftvercsomagok készítése, a licenceoptimalizálás,  a felhőkezelés  és felhőbe migrálás tervezése. A cég megoldásai jelenleg három fő területre fókuszálnak:

Használatban lévő technológiák pontosabb feltérképezése

A Flexera IT-optimalizáló és -kezelő szoftvere jobb betekintést nyújt a teljes informatikai ökoszisztémába, így kiküszöbölheti a felesleges kiadásokat, csökkentheti a kritikus sebezhetőségeket és egyesítheti teljes szervezeti stratégiát. Ezen feladatok automatizálása tisztább, megbízhatóbb adatokat, fokozott szervezeti rugalmasságot és megfelelési arányt biztosít.

Informatikai költségek optimalizálása

A Flexera termékei segítenek optimalizálni a kiadásokat kezdve a licencektől egészen a felhővel kapcsolatos költségekig. Kapjon átfogó képet a teljes informatikai rendszeréről, az on-prem és multi-cloud környezetet használattól az alulhasznosított SaaS-előfizetésekig, a licenc redundanciákig és az árnyék informatikáig.

Technológiai agilitás növelése

A gyártó megoldásai növelik technológiai, rugalmasságot, segítik a fenyegetések észlelését, az informatikai műveletek ésszerűsítését és az üzleti igények kielégítését. Az egyre rövidebb ideig működő informatikai szolgáltatások világában egyre összetettebbé válik a bonyolult, többfelhős környezetekben a felhasználói kérések kielégítése a szükséges házirendek és folyamatok betartása mellett. A Flexera piacvezető megoldásaival Ön megfelelhet a modern vállalkozás igényeinek, mindeközben megteremtheti a létfontosságú szervezeti átalakítás kritikus alapjait.

0 +
Év tapasztalat
0 %
Fortum 500 cég az ügyfelek között
0 +
Millió eszköz és szerver kezelése

Flexera Adminstudio

Frissítések. Új kiadások. Új alkalmazások. Windows 10 migrációk. Virtualizáció. Az AdminStudio, a Flexera alkalmazáscsomagoló szoftvere leegyszerűsíti ezeket a folyamatokat. Az AdminStudio nem csupán egy újracsomagolási eszköz hanem egy teljes körű alkalmazáscsomagolási megoldással látja el informatikai csapatát, hogy felgyorsítsa a szoftvergyártók által biztosított telepítési csomagok megbízható előkészítését. Ennek eredményeképpen azonosíthatja és mérsékelheti az esetleges problémákat, meg mielőtt belevágna a telepítésbe.

Sőt, az AdminStudio lehetővé teszi a modern alkalmazásformátumok, például az App-V és az MSIX megbízható előkészítését és telepítését. Az AdminStudio nemcsak a Windows és a Mac alkalmazások esetében segít, hanem a mobilalkalmazások biztonsági és kompatibilitási problémáival is foglalkozik. Kezelje az összes szoftveralkalmazást egy helyen! Csomagokat készíthet, tesztelhet, jelentést készíthet, konvertálhat és publikálhat olyan népszerű rendszerkezelő megoldás számára, mint a Microsoft System Center Configuration Manager, a VMware Workspace ONE, a ZENworks, a LANDesk.

Az AdminStudio Package Feed Module beépített információt biztosít a szoftvergyártók telepítőinek kiegészítésére. Egyszerűen töltse le több ezer szoftvergyártó legújabb termékeit közvetlenül az AdminStudio alkalmazásban, és hozzáférhet egy sor ellenőrzött parancssori paraméterekhez és észlelési feltételekhez! A Package Feed Module segítségével rekordidő alatt készíthet szoftvercsomagokat!

A Flexera AdminStudio három kiadásban érhető el: Standard, Professional, Enterprise.

További Flexerra termékek

Windows-telepítők és az MSIX-csomagok készítésének, valamint a telepítések létrehozásának leggyorsabb módja a Microsoft Visual Studio-ban.

Flexera Optima

Egyedülálló megközelítés felhőalapú erőforrásokkal kapcsolatos költséggazdálkodáshoz és optimalizáláshoz.

flexera szoftver vásárlás

Flexera terméket vásárolna? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.