interbase

Rendkívül gyors, skálázható, beágyazható SQL adatbázis kimagasló adatbiztonsággal, disaster recovery-vel és a változások szinkronizálhatóságával.

interbase rövid ismertető

Az InterBase egy teljes funkcionalitású, nagy teljesítményű, titkosítható, multiplatform és skálázható adatbázis olyan fejlesztők számára, akik alacsony költségek mellett minimális karbantartást igénylő és biztonságos adatbázist szeretnének keresztplatformos alkalmazásaik mögött tudni. Hatékony hozzáférés-vezérlést, változáskezelést és naplózást kínál, katasztrófatűrő és képes kapcsolódni a népszerűbb adatbázisokhoz.

Interbase legfőbb jellemzői

Kicsi, gyors, hatékony Szüksége van egy adatbázisra, ami takarékosan bánik a memóriával és a háttértárral, mégis biztonságosan támogatja üzleti alkalmazásait? Az InterBase könnyen telepíthető, minimális lábnyomot hagy maga után, támogatja a titkosítást és nem igényel karbantartást. Beágyazható adatbázis Android és iOS rendszerekhez Az InterBase ToGo zökkenőmentes támogatást nyújt a több platformon tárolt adatokhoz; egy beágyazható adatbázist mobil- és asztali alkalmazások számára. Az InterBase ToGo az alkalmazásokon belül fut, nincs szükség külön kiszolgáló folyamatokra. Gyors, minimális helyen tárolja a beállításait, csakúgy, mint az InterBase, ám ez mobil platformra lett optimalizálva. Helyben vagy a felhőben Feltöltheti alkalmazását a felhőbe, ha azonnali erőforrásokra van szüksége, vagy tarthatja helyben, ahol nagyobb biztonságot és jobb teljesítményt érhet el. Ön dönt.

Elérhető interbase verziók

InterBase-ből négy különböző funkcionalitással rendelkező verzió létezik, valamin egy Developer Edition néven futó ingyenes „fapados” verzió. A különböző verziókhoz tartozó funkciók megtekintéséhez látogasson el az InterBase hivatalos oldalára, vagy tekintse meg az alábbi tulajdonság táblázatot. 

InterBase-ből is létezik egy 30 napig ingyen kipróbálható Trial verzió.

Interbase Feature matrix

Features Developer Edition Embedded IBLite Embedded IBToGo Desktop Edition Server Edition
Available for deployment
Zero-install, embedded database as a library, just link to access database
Concurrent applications/client access to the database
New in InterBase 2020! Tablespace support
New in InterBase 2020! Embedded InterBase available for Android 64-bit and macOS 64-bit
Remote secure over the wire communication via SSL
Database and column level encryption – AES (strong) and DES (weak) DES AES + DES AES + DES AES + DES
Encryption of the database backup file
Journaling with Write Ahead Logging (WAL) for better VLDB management and OLTP performance
Journal Archiving for disaster recovery
Point-in-time-recovery of data, with database restoration based on timestamp for greater recovery flexibility between physical backups
SQL based connection monitoring support
Maximum Simultaneous Users Available 20 1 1 1 Depends on License
Maximum number of CPU Cores 8 1 4 4 32
Maximum number of connections per user 4 1 8 8 4
Simultaneous transactions per connection Unlimited 1 Unlimited Unlimited Unlimited
Supported platforms for server/embedded editions Windows, Linux*, macOS* Windows, Linux, macOS, iOS, Android Window, Linux, macOS, iOS, Android Windows Windows, Linux*, macOS*
Supported client platforms for server editions Windows, Linux, iOS, Android, macOS Windows, Linux, iOS, macOS, Android
Available connectivity drivers from RAD Studio (FireDAC and IBX)
Other connectivity drivers: ODBC, JDBC, ADO.NET, PHP+, Ruby+
Command line tools for development, administration and validation
GUI tool, IBConsole on Windows

Tulajdonságainak részletezése

Kicsi, Gyors, Hatékony

Szüksége van egy adatbázisra, ami takarékosan bánik a memóriával és a háttértárral, mégis biztonságosan támogatja üzleti alkalmazásait? Az InterBase könnyen telepíthető, minimális lábnyomot hagy maga után, támogatja a titkosítást és nem igényel karbantartást.

Helyben vagy a felhőben

A kód minőségét nagyban javíthatjuk a kereszt-platform objektum orientált nyelvekkel. Integrált unit tesztelés, inline dokumentálás, GOF támogatás és auditálás segít minket a munkánk során.

Beágyazható adatbázis Android és iOS rendszerekhez

Az InterBase ToGo zökkenőmentes támogatást nyújt a több platformon tárolt adatokhoz; egy beágyazható adatbázist mobil- és asztali alkalmazások számára. Az InterBase ToGo az alkalmazásokon belül fut, nincs szükség külön kiszolgáló folyamatokra. Gyors, minimális helyen tárolja a beállításait, csakúgy, mint az InterBase, ám ez mobil platformra lett optimalizálva.

interbase szoftver vásárlás

Interbase szoftvert vásárolna? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero szoftverek hivatalos magyar partneréhez. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.