database management

Database Management

Olyan piacvezető Quest adatbázis menedzsment megoldások mint a Toad, Foglight, SharePlex vagy a Spotlight melyekkel egyszerre csökkenthető a komplexitás és a működési költségek és növelhető az adatbiztonság

Adatbázis Menedzsment

A mai adatbázis-technológia egyre bonyolultabbá válik, ráadásul korábban elképzelhetetlen adatmennyiségeket kell, hogy kezeljen. Ennek az az eredménye, hogy egy átlagos cég idejének több mint felét az adott állapot fenntartására teszi ki, így igen kevés idő marad az üzleti életet előmozdító innovációk megvalósítására.

Az olyan digitális átalakítási kezdeményezések, mint a felhőalapú migráció, a DevOps, a nyílt forráskódú adatbázisok használata vagy az adatvédelem elkötelezettségeknek való megfelelés, mind rengeteg időt igényel az informatikai részlegektől, miközben már most is nagy nyomás nehezedik rájuk a szolgáltatási szint fenntartása miatt.

Itt az ideje egy új megközelítésnek. Fordítson kevesebb időt az adatkörnyezet kezelésére, és több időt egy adatközpontú vállalkozás felépítésére. A Quest Software a világ legmagasabban rangsorolt független gyártója az adatbázis-kezelő szoftvereszközöknek. Termékpalettájukban megtalálhatóak a legkülönbözőbb eszközök az adatok egyszerűbb figyelésére és kezelésére legyen szó bármilyen helyszíni és felhőalapú rendszerekről.

0 %
Fortune 500 cég használja a Quest termékeit
0 %
Gyorsabb problémamegoldás
0 %
Ügyfélelégedettség

Területek melyekre megoldást jelenthetnek a Quest termékei

 • Adatbázis fejlesztés
 • Adatbázis monitoring
 • Adatbázis DevOps
 • Adatbázis adminisztráció
 • Érzékeny adatok védelme a GDPR megfelelés érdekében
 • Felhő migrációk
 • Adatelőkészítés
 • Adatbázis replikáció

főbb adatbázis menedzsment termékek

Toad termékcsalád

Adatbázisfejlesztés és adminisztráció különböző szintű adatbázis szakértők számára.

Foglight for Databases

Az adatbázisok állapotának és teljesítményének automatizált és proaktív figyelése.

SharePlex

Adatok áthelyezése Oracle-ről Oracle-re egy teljes replikációs megoldás segítségével.

SharePlex

Egyszerű adatbázis fejlesztő eszköztár MySQL és PostgreSQL környezetekhez

Spotlight on SQL server

Hatékony és költséghatékony adatmodellezés és adatbázis tervezés.

SQL Navigator

Gyorsabb fejlesztés és automatizált SAP adatbázisok esetében.

támogatott adatbázisok

A Quest Adatbázis Menedzsment megoldásai az alábbi platformokat támogatják: Oracle, SQL Server, MySQL, IBM DB2, PostgreSQL-t, MondoDB, Cassandra, MariaDB, SAP Solutions. Így a Toad biztosítani tudja a választás szabadságát, mivel a legmegfelőbb platformot lehet használni az adott környezetben, elkerülve a sokszor kényszerű kötődést egyetlen, speciális szállítóhoz

Toad Termékcsalád

A Toad termékcsalád az egyik, ha nem a legnépszerűbb választás ha adatbázisok fejlesztéséről és adminisztrációjáról van szó. Csak a Toad képes kombinálni a átgondoltabb funkciókat az extenzív és intuitív workflows-kal. A Toad segítségével a különböző képzettséggel és tapasztalattal bíró adatbázis szakértők is együtt tudnak működni és hatékonyan, precízen együtt tudnak dolgozni.

Foglight for databases

 • Globális nézet: A legkritikusabb problémák megtekintése az összes platformot figyelembe véve.
 • Adaptív baselines: Automatikus értesítések amikor az adatbázis viselkedése eltér a szokásostól.
 • Drag-and-drop riportolás: Testreszabott jelentések készítése az előzőleg összegyűjtött adatokat felhasználva.
 • Részletes visszamenőleges adatok: Problémák megoldása diagnosztikai és riasztási adatok segítségével bármelyik legördülő képernyőn.
 • SQL munkaterhelés elemzés: Munkaterhelés vizsgálata a felhasználók, a programok, az SQL és a munkamenetek adatainak elemzésével.
 • Automatizált változáskövetés: A kiszolgáló, a telepítés, az adatbázis és a séma környezeteinek és az SQL degradációk változásainak megtekintése.
 • Összehasonlító riporting:  A teljesítményeltérés kiváltó okának azonosítása az alkalmazási környezetben.
 • Riasztás Workflow:  Keressen korábbi megoldásokat, állítson be áramszüneteket és kezelje a riasztásokat.
 • Egyszerű integráció: További vállalati monitoring rendszerek egyszerű integrációja.
 • Wait-state elemzés: A várakozási statisztikák diagnosztizálásával határozhatja meg a várakozások helyét és okát.
 • Részletes teljesítményelemzések:  Proaktív módon optimalizálja a teljesítményt egy elemző motor segítségével (Csak Oracle és SQL Server esetén érhető el.).

Támogatott platformok

Nem számít, melyik adatbázis-platformot használja, a Foglight segítségével nyomon követheti, előre jelezheti, diagnosztizálhatja és megoldhatja az adatbázis teljesítményével kapcsolatos problémákat.

 • Hagyományos adatbázisok: Oracle, SQL Server, MySQL, PostgreSQL, DB2, SAP ASE, MongoDB, Cassandra
 • Felhőadatbázisok: Amazon RDS, Azure SQL DB (single/elastic pools), Azure SQL Managed

Shareplex

A SharePlex segítségével replikálhatja az Oracle adatbázisban tárolt – a natív megoldások árának töredékéért. Érjen el a magas rendelkezésre állást, növelje a skálázhatóságot, integráljon adatokat és egyszerűsítse a riportolást ezzel az all-inclusive megoldással, amelyről az adatbázis-gyártója reméli, hogy Ön sosem szerez tudomást. Mozgassa adatait – és ne a költségvetéseket – ezzel a megfizethető adatbázis-replikációs szoftverrel.
 • Alacsony költségek: Egy megfizethető all-inclusive eszközkészlet a drága frissítések, kiegészítők és felügyeleti csomagok helyett.
 • Díjnyertes támogatás: Elvezze a több iparági díjat is elnyert támogatói csapat gondoskodását 24 órában az év 365 napján.
 • Kimagasló adatpontosság: Nincs többé adatvesztés a beépített figyelésnek, a konfliktuskezelésnek, az adatok összehasonlításának és szinkronizálásának köszönhetően. Replikálja az adatokat és frissítéseket azon nyomban. Szüntesse a torlódásokat, javítsa a teljesítményt és biztosítja a méretarányt.
 • Egyszerűség: Telepítse és kezdje el használja a SharePlex-et néhány perc leforgása alatt. Hajtson végre szinte valós idejű replikációkat a méretezhetőség és a magas rendelkezésre állás érdekében. A SharePlex automatikusan elkészíti a targetet (cél adatbázist), így nincs szükség mély szakértelemre és manuális munkára.
 • Analytics support: Valósidejű adatletöltés BI és analitikai rendszerek számára; lehetővé téve az adatokhoz való hozzáférést az alkalmazás teljesítményének befolyásolása nélkül.

quest szoftver vásárlás

Quest Database Management szoftvert vásárolna? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Quest hivatalos magyar partneréhez és viszonteladójához. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.