Arcserve szoftverek

Biztonsági mentés, katasztrófa utáni helyreállítás, folyamatos elérhetőség, migráció és e-mail archiválás a felhővel, vagy felhő nélkül.
Az Arcserve a egyik legrégebb óta működő és egyben legtapasztaltabb mentési és katasztrófa utáni helyreállítási megoldásainak szolgáltatója. Az Arcserve termékei immár 35 éve segítik ügyfeleiket az értékes és fontos rendszereik, alkalmazásaik és információik megvédésében – hogy jobban rá  tudjanak készülni a nem várt adatvesztésekre és károkra, nem tervezett kiesőidőkre, tervezett karbantartásokra és az emberek által elkövetett hibákra, bajokra vagy a természeti csapásokra.
Az Arcserve újradefiniálja a vállalkozások adatainak védelmét – a modern üzleti vállalkozás alapját egy olyan korszakban, amikor a kritikus rendszerekhez és alkalmazásokhoz való közvetlen hozzáférés kulcsfontosságú az üzleti folyamatosság szempontjából, és nélkülözhetetlen a folyamatos növekedés és siker szempontjából.

A virtualizáció támogatása, a beépített redundancia-mentes adattárolás (globális forrásoldali deduplikáció) és a tárolási erőforrások felügyelete (Storage Resource Management, azaz SRM), továbbá az olyan innovatív megoldások, mint a Forever Incremental Backup segítik Önt a kritikus üzleti információk visszanyerhetőségében, a hatékonyságban, a tárolási, védelmi és visszaállítási költségek csökkentésében.

Problémák melyekre megoldást kínálnak

Az Arcserve teljes adatvédelmet, a rendszerek, alkalmazások és adatok gyors és pontos visszaállítását és a magas rendelkezésre állást biztosítja az ügyfelei számára, a változó és szigorú üzleti követelmények között!
  • Üzemeltetés hatékonysága – Költségek csökkentése és komplex megoldás szállítása. Információk és erőforrások védelme, a beruházások maximális kihasználása a költségek ellenőrzésével, továbbá az IT és az üzleti célok összeegyeztetésével.
  • Kockázat menedzsment – Kockázat minimalizálása és a hatékonyság állandó javítása. Kockázat minimalizálása és a hatékonyság növelése, miközben katasztrófa elhárítási igények is felléphetnek a folyamatos üzletmenet során.
  • Magas színvonal és kontroll – Hatékony üzleti információs menedzsment megoldás A tárolt üzleti információk, adatok hatékony felügyelete és a megfeleltetése az SLA-ban definiált üzleti szabályozások és a vállalati szabályok szerint.
  • Adatbiztonság menedzsment – Hatékony tárolási biztonság a teljes vállalat vonatkozásában. Megbízható, védett és automatikus mentési és visszatöltési folyamatok az összes üzleti adatra vonatkozóan.

Népszerű Arcserve termékek

Heterogén, teljes biztonsági mentés és katasztrófa utáni helyreállítás felhőben, virtuálisan és fizikailag tárolt tartalmakhoz beépített deduplikációval.

Arcserve Backup

Átfogó vállalati szintű tárolási menedzsment és biztonsági mentés szalagra, lemezre és felhőbe.

További arcserve termékek

Arcserve UDP

Heterogén, teljes biztonsági mentés és katasztrófa utáni helyreállítás felhőben, virtuálisan és fizikailag tárolt tartalmakhoz beépített deduplikációval.

Arcserve Backup

Átfogó vállalati szintű tárolási menedzsment és biztonsági mentés szalagra, lemezre és felhőbe.

Arcserve Backup

Átfogó vállalati szintű tárolási menedzsment és biztonsági mentés szalagra, lemezre és felhőbe.

Mitől olyan kiválóak az Arcserve termékek?

Kiváló termék, kedvező áron. Ön világszínvonalú adatvédelmi termékekhez jut hozzá jutányos áron. Az egyszerű licenckonstrukciók segítségével mind a technikai, mind pedig a költség oldal rendkívül jól tervezhető.

Könnyű kezelhetőség. A termék könnyen telepíthető és gyors, eredményes, teljes mentést biztosít az Ön összes üzleti adata és alkalmazása számára. A leegyszerűsített mentési és visszaállítási funkciók – az intuitív adminisztrátori interfészekkel – az Ön ráfordítási időinek és költségeinek csökkenését hozzák magukkal.

Skálázhatóság (méretezhetőség). Integrálja a terméket a többi Arcserve termékkel, felépítve egy központosított és keresztplatformos felügyeletet. Fejlett parancssori környezet, és széleskörű eszközök és platform támogatás jellemzi. Ön testre szabhatja az alapterméket is, hogy kiterjeszthesse annak funkcionalitását.

Megbízhatóság. Önnek akár 7×24, azaz állandó hozzáférése lesz az adataihoz a megfelelő technológia alkalmazásával. Katasztrófa esetére a termékcsalád az úgynevezett Bare Metal Recovery lehetőséget biztosítja!

arcserve szoftver vásárlás

Arcserve szoftvert vásárolna? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Arcserve hivatalos magyar partneréhez és viszonteladójához. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.