Informatikai Szolgáltatásaink

Informatikai tanácsadás, kódmodernizáció, egyedi fejlesztések, rendszertámogatás, oktatás.

Ügyfeleinknek kínált informatikai szolgáltatások:

Informatikai Tanácsadás

Megoldásokat kínálunk, ezért legelső és legfontosabb feladatunk, hogy megértsük ügyfeleink működését, aktuális üzleti igényeit. Egy jó termék önmagában nem elegendő: hozzáértő szakemberek is kellenek hozzá. Termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz kapcsolódóan megoldás oldali tanácsadókat biztosítunk ügyfeleinknek. Így nem csupán az informatikai rendszer szállítását végezzük el, hanem a projektek sikerében nélkülözhetetlen folyamatok – a testreszabások, felmérések, javaslatok, szabályozások elkészítésében jártas szakembereink is rendelkezésre állnak ügyfeleink részére.

Üzleti tanácsadóink CRM, tartalomkezelési (content management) üzleti megoldások, illetve egyedi alkalmazás-fejlesztéshez kapcsolódó tanácsadási feladatokat végzik el, beleértve a felhasználók oktatását, felhasználói és oktatási segédletek megírását, valamint a tesztelésekben való részvételt.

IT tanácsadóink egy az általunk kidolgozott tervezési eljárással kidolgozzuk az ügyfeleink részére a hosszútávú stratégiai, és a középtávú IT terveket, figyelembe véve az üzleti és az IT igényeit, és fejlődési lehetőségeit. Ezen tervek alapján javaslatot teszünk a rövidtávú IT megoldások bevezetésére. Az IT tanácsadást kérés esetén IT üzemeltetési tanácsadással egészítjük ki.

IT üzemeltetési tanácsadóink pedig az üzemeltetés gyakorlatának elemzése után javaslatot tesznek az üzemeltetés módosítására, átalakítására, beleértve magát az IT rendszert, az üzemeltetési folyamatokat, és az üzemeltetési szervezetet is, úgy hogy az üzemeltetés költségei legalább középtávon csökkenjenek, így növekedjen az üzemeltetés hatékonysága.

További Szolgáltatásaink

Oktatás

Az általunk forgalmazott termékek, technológiák mellé vállaljuk azok felhasználói és üzemeltetői használatának betanítását, oktatását.

IT rendszer kivitelezés

Vállaljuk az üzleti megoldások alá a konkrét IT rendszer megtervezését, meglévő rendszerek felülvizsgálatát, az elkészített tervek alapján a konkrét kivitelezést.

Fejlesztés

Az ügyfelek egyedi üzleti igényeit rendszer bevezetésekhez kapcsolódóan, vagy önállóan egyedi szoftverfejlesztéssel biztosítjuk, a legmodernebb fejlesztési technológiákra és környezetekre alapozva.

Kódmodernizáció

Ha azon töprengünk, hogyan tudjuk az üzletünket támogató informatikai rendszereket költséghatékonyan megújítani, akkor erre az egyik pragmatikus megoldása a kódmodernizáció! A Ker-Soft kimagasló szakértelemmel rendelkezik legacy rendszerek modernizálásában, valamint egyéb kódmodernizációs projektekben.

Eszközpark Üzemeltetés

A meglévő vagy általunk kivitelezett IT rendszereket szervíz megállapodás alapján tudjuk üzemeltetni. Az üzemeltetésre ITIL alapján kidolgozott és bevezetett, számítógéppel támogatott folyamataink vannak. Biztosítjuk a váratlan események megszüntetését, a tervezett változtatások végrehajtását, a rendszerek folyamatos monitoringját, valamint a proaktív, és más üzemeltetési tevékenység végzését.

Távmonitoring

Úgynevezett másodikvonalas támogatási szolgáltatásunk keretén belül - előre rögzített keretszámok mellett - a helyi üzemeltetők a felmerülő problémákkal, kérdésekkel közvetlenül megkereshetik üzemeltetési csoportunk szakembereit, akik a kérés, probléma jellegétől függően a telefonos tanácsadástól kezdve egészen a helyszíni hibaelhárítási segítségig a szükséges, igényelt módon segítenek.

Eseti támogatás

A fenti támogatási formáktól függetlenül természetesen lehetőséget biztosítunk az eseti jelleggel felmerülő kérdések, problémák megoldásához is. E szolgáltatásunk során szakembereink az igényelt formában, óradíjas alapon nyújtanak segítséget a problémák, kérdések leküzdéséhez.

Informatikai szolgáltást keres?

Felkeltette érdeklődését a fenti szolgáltatások egyike? További részletes információkért Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal elérhetőségeink egyikén.