Arcserve Appliance

Előzze meg a kibertámadásokat és védje meg fontos adatait a katasztrófa-helyreállításra, biztonsági mentésre, kiberbiztonságra és az alkalmazások rendelkezésre állására szolgáló, Arcserve Appliance 9000-es sorozat készülékeivel.

Az első és utolsó védelmi vonal kibertámadások, IT-katasztrófák és adatvesztés ellen

Az egyre növekvő számú kibertámadás hatására egyre több szervezet felismeri az fizikai adatmentő készülékek előnyeit, amelyek kulcsrakész, minden egyben megoldást nyújtanak. Ezek olyan ideális rendszerek, amelyek a biztonsági mentési folyamatok, eszközök és infrastruktúra központi felületének biztosításával megszüntetik a teljes megoldás különálló összetevőinek beszerzését.
Az Arcserve 9000 Appliance sorozat az egyik legjobb eszköz a zsarolóvírus-támadások semlegesítésére, hatékony katasztrófa-helyreállításra (Disaster Recovery) és adatvisszaállításra. Egy olyan mindenre kiterjedő adatvédelmi megoldás, amely mindössze 15 perc alatt telepíthető.

Az Arcserve 9000 sorozatú készülékek sokkal tovább mennek. A díjnyertes Arcserve UDP szoftver és a Sophos Intercept X Advanced által támogatott eszközök a flash-gyorsított deduplikált tárolást, a robusztus szerverfeldolgozást és a nagysebességű hálózatot kombinálják a bevált fenyegetésmegelőzési technológiákkal, a nagymértékben redundáns hardverrel és a felhőszolgáltatásokkal a plug-and-play biztonsági, biztonsági, DR és alkalmazás rendelkezésre állás érdekében.

A díjnyertes Arcserve Unified Data Protection (UDP) szoftver és a Sophos Intercept X kiberbiztonsági szoftver által támogatott Arcserve Appliances megoldások egyedülálló módon kombinálják a deep learning-alapú végpontvédelmet a helyszíni és off-site folytonossági képességekkel ezzel garantálva egy többszintű, többrétegű adatbiztonsági megközelítést, amely teljes körű IT-ellenálló képességet biztosít

legfőbb jellemzők

Ransomware megelőzés egyszerűen

 • Fizikai szerverek és felhőalapú Windows / Linux példányok gyors katasztrófa utáni helyreállításának megvalósítása.
 • VMware, Hyper-V, RHEV, KVM, Nutanix AHV, Citrix és Xen VM-ek védelme kliens nélküli és kliensalapú mentéssel.
 • Biztonsági mentés és helyreállítás Microsoft Office 365, UNIX, FreeBSD, AIX, HP-UX, Solaris, Oracle Database, SAP HANA és más rendszerekről, a teljes IT-infrastruktúra védelme a zsarolóprogramoktól.
 • Több tucat virtuális gépet telepíthet a készüléken akár 20 magos Intel Xeon CPU-kkal, akár 1536 GB DDR4 RAM-mal és opcionális
  SSD flash bővítő készletekkel.

Biztonsági mentések bármilyen fenyegetéstől

 • Tartsa biztonságban a biztonsági mentéseit az Arcserve Appliance készülékekre már előre telepített Sophos Intercept X Advanced for Serverrel segítségével,
 • Maradjon védett bármilyen fenyegetéssel szemben, beleértve az ismeretlen rosszindulatú szoftvereket is, a kombinált (aláírás-alapú és deep learning-en alapuló) védelemmel. 
 • Prevent major hacking techniques, including credential harvesting, lateral movement and privilege escalation with
  exploit prevention.
 • Megakadályozza a legelterjedtebb hacker technikákat, beleértve a hitelesítő adatok begyűjtését, a lateral movement-et és a jogosultságok kiterjesztését exploit-megelőzéssel.
 • Gátolja meg a biztonsági mentési adatok elleni zsarolóprogram-támadásokat a CryptoGuarddal és a master boot record támadásokat a WipeGuarddal.

Egyszerű skálázhatóság

 • A 11 különböző konfigurációs lehetőség, amelyek 12TB és 504TB effektív kapacitás között mozognak készülékenként, garantálja a biztonságos üzleti és IT-növekedést.
 • Tartson lépést az adatnövekedéssel az eredeti kapacitás akár négyszeresére történő bővítésével a készülékbe épített bővítő készletekkel.
 • A teljesen integrált hibrid felhőszolgáltatások révén zökkenőmentesen skálázza fel és ki a felhőbe.
 • Csökkentse a biztonsági mentések tárolási igényeit akár 95%-kal a beépített SSD-meghajtókkal és a hiperhatékony globális deduplikációval.

Felejtse el a zsarolóvírusok okozta informatikai zavarokat

 • Gyorsan, akár 15 perc alatt telepíthető többrétegű anti-ransomware megoldás
 • Több száz rendszer védelme skálázható, házirend-alapú katasztrófa-helyreállítással és biztonsági mentéskezeléssel.
 • Tájékoztassa az üzleti és informatikai érdekelt feleket a helyreállítási időcélokat (RTO) és a valós helyreállítás időket (RTA) összehasonlítását is tartalmazó SLA-jelentésekkel.

Élvezze a teljes nyugalmat

 • Felejtse el el a „csináld magad” megközelítést ha kiberbiztonsági stratégia kialakításáról van szó. Helyette használjon egy komplett megoldást egyetlen szállítótól amely lefedi a biztonsági mentés, a katasztrófa utáni helyreállítás, a magas rendelkezésre állás, a hardver, szoftver és a felhőszolgáltatások biztosítását.
 • Az adatok és Windows/Linux rendszerek helyreállítása hardveren, felhőben és hipervizorokon keresztül.
 • Rendkívül egyszerű telepítés és használat az egyszerű, varázslóvezérelt beállítással.

Hybrid DR - amikor minden mindennel össze van kapcsolva

A Ransomware helyreállítás az Arcserve UDP szoftverrel, az Arcserve UDP Cloud Hybrid, az Arcserve Backup és az Arcserve Continuous Availability szoftverekkel való teljes integráció révén érhető el.
Védje a Windows/Linux szervereket, a VMware vSphere vagy Microsoft Hyper-V virtuális gépeket, a Microsoft Exchange, SQL Server, Office 365, Oracle és más alkalmazások adatait, valamint az Amazon AWS és Microsoft Azure rendszerekben lévő munkaterheléseket.

arcserve appliance rendszer vásárlás

Arcserve Appliance rendszert vásárolna? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Arcserve hivatalos magyar partneréhez és viszonteladójához. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.