RAD Studio

A leggyorsabb eszköz kereszt-platform alkalmazások fejlesztésére rugalmas, felhőszolgáltatásokkal és széles körű IoT kapcsolódási lehetőségekkel.

rad studio rövid ismertető

Az Embarcadero RAD Studio egy olyan professzionális kereszt platformos Nativ App IDE, rugalmas felhő szolgáltatással és széles IoT kapcsolatokkal, mely jelenleg a leggyorsabb megoldást kínálja az Delphiben vagy C++-ban írt írt Windows, Linux, Mac, iOS és Android alkalmazások fejlesztéséhez.

A RAD Studio egy olyan modern fejlesztői környezet mely egyaránt képes kiszolgálni az ügyfelek, a middleware és a vállalati backend igényeit. Integrált fejlesztői környezete a fejlesztés teljes életciklusában részt vesz, így egy olyan egyszeri kódbázist hozhatunk létre, amit számos különböző területen használhatunk fel. Nem hiába használja ma is több mint 3 milliós fejlesztői közösség melynek tagjai fantasztikus alkalmazásokat készítenek a RAD Studio-val, Delphivel és a C++ Builder-rel.

Nagyobb projektekhez, akár több platformon is használható eszköz, mely a többképernyős üzemmód támogatásával és a tucatnyi új képességgel még hatékonyabbá teszi a kódolást. Az alkalmazásterítés akár 5x gyorsabban végezhető, mint más eszközökkel és az elkészült kódot is gyorsabban fordíthatjuk le a különböző asztali, mobil, cloud- és adatbázis platformokra.

rad studio legfőbb jellemzői

  • Gyors, natív alkalmazások készítése Windows, Linux, Mac és mobil platformokra egy kódbázissal
  • Windows és Linux szerver alkalmazások készítése
  • 64 bites Windows alkalmazások készítése.
  • A LiveBindings használatával bármely elemet egy másik objektumhoz, vagy dataset-hez köthet.
  • Széleskörű adatbázis támogatás a FireDAC jóvoltából.
  • Windows alkalmazások modernizálása új komponensekkel és stílusokkal.
  • Windows alkalmazások kiegészítése okostelefonos és okos eszközökre telepíthető alkalmazásokkal.
  • Elérhető felhő alapú BaaS és a REST szerviz

Elérhető rad studio verziók

RAD Studio szoftverből három különböző kiadás létezik. Professional, Enterprise és Architect. A különböző verziókhoz tartozó funkciók megtekintéséhez látogasson el a RAD Studio hivatalos oldalára, vagy tekintse meg a tulajdonság táblázatot.

rad studio feature matrix

rad studio 12

Az új 10.4-es “Sydney” névre keresztelt verzió összesen több mint 1000 minőség – és teljesítményjavítást tartalmaz, ezen felül számottevően bővíti a Windows 10 VCL (Visual Component Library) asztali fejlesztés lehetőségeit, a többeszközös Delphi fejlesztést, új Delphi eszközöket tartalmaz, továbbfejleszti az adatbázis kezelést, egységesen kezeli a memóriát és még egy sor újdonság.

rad studio trial letöltése

Tulajdonságok részletezése

Tervezés

A RAD Studio IDE-vel gyors és egyben szép, kereszt-platform alkalmazásokat tervezhetünk. A díjnyertes VCL keretrendszer Windows-hoz és a FireMonkey (FMX) vizuális keretrendszer keresztplatformos UI-hoz olyan alapot biztosít, melyel könnyedén lehet szép és egyben intuitív kezelőfelületeket gyártani Windows-ra, macOS-re, iOS-re, és Android-ra. A készülő alkalmazásunk működéséről már rögtön a fejlesztés korai szakaszában visszajelzést kaphatunk igazi adatok felhasználásával mind az eszközön, mind az IDE-n belül. Leegyszerűsített tervezési folyamat, gyorsabban elkészülő prototípusok és több elérhető platform.

Kód Minőség

A kód minőségét nagyban javíthatjuk a kereszt-platform objektum orientált nyelvekkel. Integrált unit tesztelés, inline dokumentálás, GOF támogatás és auditálás segít minket a munkánk során.

Bővítmények

A RAD Studio több száz komponenst tartalmaz, ami szükséges a felhasználói felület elkészítésétől, az adatbázis kapcsolatok kialakításáig. A beépített VCL és FireMonkey komponensek mellett rendelkezésre állnak a Delphi és a C++Builder közösség által fejlesztett eszközök és összetevők is.

Natív Hibakeresés

Az integrált, keresztplatformos és natív hibakeresőnek köszönhetően a hibakeresés is könnyebb mint valaha. A RAD Studio IDE használatával egyszerre szabadíthatjuk meg a bugoktól a Windows, a Mac OS, az iOS, az Android és a Linux alkalmazásokat.

Együttműködés

A RAD Studio IDE kollaborációs és verziókontroll funkciói használatával jobb minőségű termékeket állíthatunk elő dolgozzunk egyedül vagy csapatban. A Colde Collaboration segíti a kód jobb megértését, a hatékonyabb tesztelését és a minőségi termékek előállítását.

Kapcsolódó Alkalmazások Fejlesztése

End-to-end megoldás modern alkalmazások fejlesztéséhez Windowsra, Mac OS-re, iOS-re, Androidra és Linuxra.

rad studio szoftver vásárlás

RAD Studio szoftvert vásárolna? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero szoftverek hivatalos magyar partneréhez. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.