JetBrains szoftverek

A JetBrains professzionális eszközökkel segíti az átlátható és minőségi forráskód elkészítését, valamint az elkészült szoftverek minél gyorsabb közzétételét.
A céget Prágában alapították 2000-ben, azóta pedig már számos országban nyitottak irodát, főként Európában. Mára már közel 1000 embert foglalkoztatnak, és több mint 400 000 ügyfél bizalmát nyerték el. A JetBrains szoftvereit piacvezető cégek több mint 6 millió felhasználó használja a mindennapokban. Olyan cégeké, mint a Salesforce, Citibank, Twitter, Hewlett-Packard, Toyota vagy a NASA. A JetBrains termékei az általános, illetve ismétlődő feladatok automatizálásával segítik elő a gyorsabb munkavégzést, hogy a fejlesztőknek tényleg csak a lényeges részekre kelljen koncentrálni. Olyan eszközöket kínálnak, melyekkel gyorsabban fedezhetik fel és ismerhetik meg a kódolás alapjait. A JetBrains termékei biztosítják, hogy a fejlesztés minden szakaszában minőségi kód kerüljön ki a fejlesztők kezei közül és segítenek abban, hogy minél kevesebbet kelljen a karbantartási feladatokkal foglalkozni.

jetbrains szoftverek

A JetBrains szoftvereket alapvetően 3 csoportra lehet osztani: IDE-k, .NET fejlesztő eszközök, csoportmunka szoftverek. Ehhez jön még ráadásul két saját programozási nyelv, a Kotlin és az MPS.

MIÉRT TŐLÜNK VEGYE JETBRAINS TERMÉKEIT?

Új licence vásárlás? Meglévő licencek megújítása, összevonása? Mi segítünk megtalálni a legoptimálisabb és költséghatékonyabb megoldást!

Ker-Soft által forgalmazott JetBrains szoftverek

UpSource

Clion

AppCode

PyCharm

Elérhető kedvezmények

Azon túl, hogy rajtunk keresztül kedvezményesebben tud vásárolni JetBrains szoftvereket, érdemes megnézni az alap JetBrains kedvezményeket is amiket sokan nem is ismernek.

jetbrains hírek

jetBrains szoftver vásárlás

JetBrains szoftvert vásárolna? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a JetBrains hivatalos magyar partneréhez. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.