JetBrains szoftverek

A JetBrains professzionális eszközökkel segíti az átlátható és minőségi forráskód elkészítését, valamint az elkészült szoftverek minél gyorsabb közzétételét.

A céget Prágában alapították 2000-ben, azóta pedig már számos országban nyitottak irodát, főként Európában. Mára már közel 1000 embert foglalkoztatnak, és több 400.000 ügyfél bizalmát nyerték el. A JetBrains szoftvereit ma piacvezető cégek több mint 6 millió felhasználó használja a mindennapokban. Olyan cégeké mint a Salesforce, Citibank, Twitter, Hewlett-Packard, Toyota vagy a NASA.

A JetBrains termékei az általános, illetve ismétlődő feladatok automatizálásával segítik elő a gyorsabb munkavégzést, hogy a fejlesztőknek tényleg csak a lényeges részekre kelljen koncentrálni. Olyan eszközöket kínálnak, melyekkel gyorsabban fedezhetik fel és ismerhetik meg a kódolás alapjait. A JetBrains termékei biztosítják, hogy a fejlesztés minden szakaszában minőségi kód kerüljön ki a fejlesztők kezei közül és segítenek abban, hogy minél kevesebbet kelljen a karbantartási feladatokkal foglalkozni.

A cég termékei

A cég termékeit alapvetően 3 csoportra lehet osztani: IDE-k, .NET fejlesztő eszközök, csoportmunka szoftverek. Ehhez jön még ráadásul két saját programozási nyelv, a Kotlin és az MPS.

A Ker-Soft által forgalmazott JetBrains termékek

UpSource

Clion

AppCode

PyCharm

Miért nálunk vásárolja meg Jetbrains termékeit?

Ha a JetBrains webold helyett tőlünk vásárolja meg őket, akkor nagy eséllyel kedvezményesebb áron teheti ezt meg, ráadásul jóval rugalmasabb fizetési opciókkal, mindezt pedig végig magyar nyelvű ügyintézéssel. 

Legyen szó új licence vásárlásáról, rmeglévő licencek megújításáról, összevonásáról, mi mindig segítünk megtalálni a legoptimálisabb és költséghatékonyabb megoldást!

jetBrains szoftver vásárlás

JetBrains szoftvert vásárolna? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a JetBrains hivatalos magyar partneréhez. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.