JetBrains szoftverek

A JetBrains professzionális eszközökkel segíti az átlátható és minőségi forráskód elkészítését, valamint az elkészült szoftverek minél gyorsabb közzétételét.
A céget Prágában alapították 2000-ben, azóta pedig már számos országban nyitottak irodát, főként Európában. Mára már közel 1000 embert foglalkoztatnak, és több mint 400 000 ügyfél bizalmát nyerték el. A JetBrains szoftvereit piacvezető cégek több mint 6 millió felhasználó használja a mindennapokban. Olyan cégeké, mint a Salesforce, Citibank, Twitter, Hewlett-Packard, Toyota vagy a NASA. A JetBrains termékei az általános, illetve ismétlődő feladatok automatizálásával segítik elő a gyorsabb munkavégzést, hogy a fejlesztőknek tényleg csak a lényeges részekre kelljen koncentrálni. Olyan eszközöket kínálnak, melyekkel gyorsabban fedezhetik fel és ismerhetik meg a kódolás alapjait. A JetBrains termékei biztosítják, hogy a fejlesztés minden szakaszában minőségi kód kerüljön ki a fejlesztők kezei közül és segítenek abban, hogy minél kevesebbet kelljen a karbantartási feladatokkal foglalkozni.

jetbrains termékei

A JetBrains szoftvereket alapvetően 3 csoportra lehet osztani: IDE-k, .NET fejlesztő eszközök, csoportmunka szoftverek. Ehhez jön még ráadásul két saját programozási nyelv, a Kotlin és az MPS.

Ker-Soft által forgalmazott JetBrains szoftverek

UpSource

Clion

AppCode

PyCharm

MIÉRT TŐLÜNK VEGYE JETBRAINS TERMÉKEIT?

Ha tőlünk vásárolja meg JetBrains szoftverét, akkor az alábbi előnyöket élvezheti:
Új licence vásárlás? Meglévő licencek megújítása, összevonása? Mi segítünk megtalálni a legoptimálisabb és költséghatékonyabb megoldást!

jetBrains szoftver vásárlás

JetBrains szoftvert vásárolna? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a JetBrains hivatalos magyar partneréhez. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.