microsoft Visual Studio

A Microsoft népszerű integrált fejlesztőkörnyezete mely jelenleg a F#, C++, C# és Visual Basic programozási nyelveket, valamint az XML-t támogatja.

rövid ismertető

A Visual Studio a Microsoft integrált fejlesztői fejlesztőkörnyezete (IDE), amely az évek során egyre több új programnyelvvel bővült. A Visual Studio 36 különböző programozási nyelvet támogat, és lehetővé teszi a kódszerkesztőnek és a hibakeresőnek (különböző mértékben) szinte bármilyen programozási nyelv támogatását (feltéve, hogy létezik egy nyelv-specifikus szolgáltatás). A beépített nyelvek közé tartozik a C, C ++, C ++ / CLI, Visual Basic .NET, C #, F #, JavaScript, TypeScript, XML, XSLT, HTML és CSS. Más nyelvek, például a Python, a [10] Ruby, Node.js és M támogatása plug-inek segítségével érhető el.   

A legfrissebb verzió 2019 áprilisában jött ki és a már jól ismert funckiókon kívül egy sor újdonsággal (többek között bővített refaktorálási funkciókkal és automatikus kódformázással), valamint már AI (mesterséges intelligenciával) is felvértezve elsősorban Windows 8, Windows 8.1 alá, illetve a felhőben való fejlesztéshez.

Visual studio 2019 újdonságok

  • Kódjavító tippek az IntelliCode funkcióval
  • Egyszerű csoportmunka a Live Share segítségével
  • Javított refaktorálás
  • Intuitív navigáció
  • Gyorsabb megoldásbetöltés

Visual studio változatai

Maga a környezet három kiadásban érhető el: a fizetős Professional és Enterprise mellett az ingyenes Community változatban. Az eddigi Visual Studio verzióknál létező specializált, tesztelésre kihegyezett Test kiadás a 2019-es verzióból egyelőre még nem jelent meg.

A Visual Studio Professional verzió, egyszerűbbé teszi a különböző platformon történő fejlesztést. Az új verzió leginkább a Microsoft legújabb felülete, a Windows 8, Windows 8.1 alá, illetve a felhőben való fejlesztéshez nyújt új funkciókat. Hozzáférés fejlesztői eszközökhöz, az, Azure-hoz, fejlesztő- és tesztelőszoftverekhez, támogatáshoz és képzésekhez. Ez egy teljes csomag, mellyel bármely platformra létrehozhatja a következő nagyszerű alkalmazást, kihasználva a Visual Studio hatékonyságát és az előfizetés számos értékelemét.

Professzionális fejlesztői eszközkészlet KKV-k számára

A Visual Studio 2019 Professional megteremti a hatékony fejlesztői csoportmunka optimális feltételeit. A fejlesztőkörnyezet sokoldalú funkciói révén számtalan információ már közvetlenül a kódban megjeleníthető. A végrehajtott módosítások ezáltal átláthatóbbá, valamint személyek szerint rendezhetővé válnak. A kódhivatkozások és a lefuttatott tesztek is gyorsan megtalálhatók. A Visual Studio ezen felül más hasznos funkciókat is kínál, például agilis projekttervező eszközöket és grafikus ábrákat. Természetesen a Visual Studio licenc megvásárlása hozzáférést biztosít a jövőben kiadott frissítésekhez és hibajavításokhoz, így Ön egy olyan új szoftvert kap, amely hosszú távú befektetést jelent.

Kényelmes programozás

A számos programozási nyelvhez használható Visual Studio 2019 Professional a méltán népszerű Visual Studio 2017 kínálatát olyan új funkciókkal egészíti ki, melyek tovább javítják a kódolás hatékonyságát valamint a az esetleges hibák gyors megtalálását. A fejlett hibakereső eszközök, a kódnavigálás, az IntelliSense, az újrafaktorálás és a kódtippek segítségével a használt nyelvtől és platformtól függetlenül időt és energiát takaríthat meg. A CodeLens használatával közvetlenül a szerkesztőeszközben láthatja a kódreferenciákat, a változásokat, valamint azt, hogy ki módosította utoljára a metódust, így könnyebben összpontosíthat a munkájára.A Visual Studio 2019 Professional beszerzésével a fejlesztők és a vállalatok egy integrált, több platformot lefedő fejlesztőkörnyezethez jutnak.

Újradefiniált alapok

Töltsön több időt nagyszerű alkalmazások fejlesztésével és kevesebbet az ismétlődő feladatokkal. Az igényeire szabott teljesen új, könnyű és moduláris telepítéstől kezdve az indítástól a leállításig gyorsabb IDE-n keresztül egészen a projektek és megoldások nélküli kódok újfajta megtekintéséig, szerkesztéséig és hibakereséséig, a Visual Studio 2017 segít a kódra összpontosítani.

Könnyebb együttműködés és közreműködő mesterséges intelligencia

A Visual Studio új verziója a korábbi verziókkal összehasonlítva könnyebb navigációt, jobb refaktorálást, gyorsabb megoldás betöltést és rövidebb build-időket biztosít. A hatékony programozás elősegítő hibakeresés is több új lehetőséggel bővült, a LiveShare funckió révén pedig még könnyebb lett a valós idejű együttműködés. A csoportmunkát tovább segíti az IntelliCode funkció, amelye már mesterséges intelligenciával is meg van támogatva. Annak érdekében, hogy a felhasználó minden egyes projekthez a megfelelő nyelvet használhassa, a fejlesztőkörnyezet továbbra is támogatja a régebbi, pl. C vagy C++ és az újabb nyelveket, pl. C#.

Fejlesztés különböző platformokon

A Visual Studio felhasználók korlátlanul fejleszthetnek natív alkalmazásokat iOS, Android, Windows vagy macOS rendszerű eszközökre. A kódok és a hibakeresések megoszthatók a csapattal. A PC-re, mobileszközökre vagy böngészőre programozandó megoldásokhoz felhasználhatók a már megírt alkalmazások kódjai. A meglévő kód beépítését a Visual Studio rendkívül egyszerűvé teszi.

Ötcsillagos mobilfejlesztés

Készítsen alkalmazásokat iOS és Android rendszerű eszközökre! Fejlesszen C#-ben, ossza meg a platformok között az alkalmazáslogikát és a kódot, és alkalmazzon teljesen testreszabott, natív felhasználói élményt a Xamarinnal. Vagy használja fel meglévő webes ismereteit, és az Apache Cordova segítségével készítsen egyedi eszközszolgáltatásokat támogató, böngészőalapú és hibrid alkalmazásokat.

Egyszerűbb fejlesztés a felhőben

Az Azure-eszközök beépített csomagjával könnyedén készíthet a Microsoft Azure által támogatott, felhőre optimalizált alkalmazásokat. Készítsen Microsoft Azure-alkalmazásokat és -szolgáltatások közvetlenül a Visual Studióból, valamint konfigurálja azokat, keresse meg a hibáikat, csomagolja és telepítse őket az integrált fejlesztőkörnyezet (IDE) elhagyása nélkül.

Standard előfizetői előnyök

Visual Studio Professional előfizetéssel hozzáférhet a Microsoft alapvető szerverszoftvereihez, Azure jóváírásokat kaphat a felhőben való fejlesztéshez és teszteléshez, valamint műszaki képzésben és sok másban részesülhet további díjak nélkül. A Visual Studio vagy a Visual Studio for Mac kiválasztásával meghatározhatja, hogy mely platformra szeretne fejleszteni.

Az Enterprise kiadás a Professional kiadáshoz képest elsősorban a tesztelési eszköztárában nyújt többet, ez tartalmazza az IntelliTest alrendszert, az automatizált UI-tesztelést és manuális tesztelést és számos más ehhez kötődő képességet is. Érdekes módon az enterprise licenc, vagyis a nagyméretű vállalatoknál való használat nem az Enteprise kiadás egyedi jellemzője, nagyvállalatok jogosultak használni a Professional kiadást is.

Nagyvállalati szintű alkalmazásfejlesztés

Csúcsminőségű eszközök és szolgáltatások, amelyek támogatják a fejlesztőket, fokozzák a hatékonyságot és integrálják a fejlesztői és üzemeltetési csapatok munkáját. Teljes körű DevOps eszköz és szolgáltatás használat, gyorsabb üzem közbeni hiba észlelés és elhárítás.

Enterprise DevOps

Teljes körű megoldás, amely lerövidíti a fejlesztési ciklusokat és lehetővé teszi, hogy még jobb alkalmazásokat készíthessen. A telepítést követően gyorsabban javíthatja ki a hibákat a közvetlenül az üzemeltetési környezetben rögzített információk segítségével. Biztosítson minden információt a fejlesztőknek, hogy rekordsebességgel diagnosztizálhassák és oldhassák meg a problémákat.

Első a minőség

A Visual Studio Enterprise teszteszközök széles skáláját kínálja, beleértve a tesztfelügyeletet, az ad hoc tesztelést, a teljesítménytesztelést, az automatizált UI tesztelést stb. A mobilfejlesztők a mobilspecifikus ellenőrzőeszközök segítségével könnyedén tesztelhetnek több ezer valós mobileszközön.

Standard előfizetői előnyök

A Visual Studio Enterprise előfizetés erőforrások teljes készletét nyújtja, amelyekkel többek között Windows, iOS, Android, Linux és macOS platformokon készíthet, telepíthet és felügyelhet alkalmazásokat. A Visual Studio vagy a Visual Studio for Mac kiválasztásával meghatározhatja, hogy mely platformra szeretne fejleszteni. Férjen hozzá szinte az összes korábbi és mostani Microsoft szerverszoftverhez, kapjon Azure jóváírásokat a felhőben való fejlesztéshez és teszteléshez, vegyen részt műszaki képzéseken stb. további díjak nélkül.

Az alap, ingyenes kiadás a Visual Studio 2019 Community Edition IDE, tartalmazza a fejlesztéshez feltétlenül szükséges elemeket. Fontos megkötés, hogy ezt vállalkozások csak 5 főig használhatják, a megcélzott közönség inkább az egyéni fejlesztőkből, oktatásból, akadémiai kutatókból áll. A licenc megengedi a szabad szoftveres fejlesztést is.

Visual Studio előfizetések

A Visual Studio előfizetések, (korábbi nevükön MSDN-előfizetések), hozzáférést biztosítanak a fejlesztői eszközökhöz, felhőalapú szolgáltatásokhoz, szoftverekhez, support-hoz és oktató anyagokhoz. Ez egy komplett csomag, amellyel a következő nagyszerű alkalmazást bármilyen platformon elkészítheti, a Visual Studio IDE erejével és az előfizetés gazdag forrásaival.

Bár a Microsoft jelenleg már elhagyta a Visual Studio előfizetések után használt “with MSDN”, azaz “MSDN-nel” kiegészítést, ennek ellenére a Visual Studio előfizetések továbbra is tartalmazzák az MSDN által nyújtott előnyöket, mint például az Azure integrált eszközeit, beépített sablonjait és felügyelt szolgáltatásait (melyekhez a Microsoft, előfizetéstől fuggően, havi 50, 100 vagy 150 dolláros kreditet biztosít) melyek segítségével könnyen és gyorsan elkészítheti és kezelheti vállalati, mobil-, webes és IoT-alkalmazásait, a már meglévő szaktudás és technológiák felhasználásával.

Előfizetési típusok

  • Felhő-alapú havi előfizetésben (Cloud Subscription)
  • Éves szintű előfizetésben (Standard Subscription)
  • Felhő-alapú havi előfizetésben (Standalone Licence)

Visual Studio szoftver vásárlás

Visual Studio szoftvert vásárolna? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a Microsoft hivatalos Silver Certified partneréhez. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.