MSDN fejlesztői előfizetés

A Microsoft Development Network (MSDN) előfizetések biztosítják a Visual Studio termékekhez a szoftverkövetést, támogatást, valamint információforrások széles skáláját, hogy a fejlesztési csapatok minél hatékonyabbak és eredményesebbek legyenek.

Mire jó az MSDN?

Bár a Microsoft már nem használja a „Visual Studio with MSDN” (azaz Visual Studio MSDN előfizetéssel) megnevezést a jelenleg elérhető Visual Studio előfizetések továbbra is tartalmazzák az MSDN által nyújtott előnyöket.

Az MSDN előfizetések biztosítják a Visual Studio termékekhez a szoftverkövetést és a támogatási lehetőségek, valamint információforrások széles skáláját, hogy a fejlesztési csapatok minél hatékonyabbak és eredményesebbek legyenek.

Az MSDN előfizetések segítségével a fejlesztők számára gyakorlatilag elérhető a Microsoft minden operációs rendszere, kiszolgálója és alkalmazása*, hogy megtervezhessék, kifejleszthessék, tesztelhessék és bemutathassák a legkülönfélébb, illetve a legújabb fejlesztéseiket egyaránt.

Részletesebb információkért kérjük, tekintse meg, pontosan mely szoftvereket biztosítják a különböző csomagok, illetve milyen előnyökkel járnak az egyes változatok: 

MSDN által nyújtott előnyök:

Lehetővé teszi, hogy az a fejlesztő, aki rendelkezik MSDN előfizetéssel, tesztelési és fejlesztési célokra használni tudja ezeket a szoftvereket. Felhő használati jogot is biztosít, ezzel nagyobb rugalmasságot biztosítva, hogy a kívánt módon tudják létrehozni és használni a tesztkörnyezetket.

Javítja a csoportmunkát és a kezelhetőséget. A Microsoft ALM megoldás segít betartani a határidőket és javítja a szoftver minőségét, a verziókövetést, a Kód ellenőrzést, ezzel rugalmassá téve az automatizált Build-eket.

Nagyvállalati szintű alkalmazásfejlesztés

Csúcsminőségű eszközök és szolgáltatások, amelyek támogatják a fejlesztőket, fokozzák a hatékonyságot és integrálják a fejlesztői és üzemeltetési csapatok munkáját. Teljes körű DevOps eszköz és szolgáltatás használat, gyorsabb üzem közbeni hiba észlelés és elhárítás.

Enterprise DevOps

Teljes körű megoldás, amely lerövidíti a fejlesztési ciklusokat és lehetővé teszi, hogy még jobb alkalmazásokat készíthessen. A telepítést követően gyorsabban javíthatja ki a hibákat a közvetlenül az üzemeltetési környezetben rögzített információk segítségével. Biztosítson minden információt a fejlesztőknek, hogy rekordsebességgel diagnosztizálhassák és oldhassák meg a problémákat.

Első a minőség

A Visual Studio Enterprise teszteszközök széles skáláját kínálja, beleértve a tesztfelügyeletet, az ad hoc tesztelést, a teljesítménytesztelést, az automatizált UI tesztelést stb. A mobilfejlesztők a mobilspecifikus ellenőrzőeszközök segítségével könnyedén tesztelhetnek több ezer valós mobileszközön.

Standard előfizetői előnyök

A Visual Studio Enterprise előfizetés erőforrások teljes készletét nyújtja, amelyekkel többek között Windows, iOS, Android, Linux és macOS platformokon készíthet, telepíthet és felügyelhet alkalmazásokat. A Visual Studio vagy a Visual Studio for Mac kiválasztásával meghatározhatja, hogy mely platformra szeretne fejleszteni. Férjen hozzá szinte az összes korábbi és mostani Microsoft szerverszoftverhez, kapjon Azure jóváírásokat a felhőben való fejlesztéshez és teszteléshez, vegyen részt műszaki képzéseken stb. további díjak nélkül.

Az MSDN előfizetés, csomagtól függően havi 50/100/150 USD erejéig biztosít hozzáférést a Windows Azure szolgáltatáshoz tervezési és tesztelési célokra, továbbá kedvezményes hozzáférést biztosít előre konfigurált virtuális gépekhez. A krediteket bármely Azure-szolgáltatáshoz, így a Virtual Machines, a Web Apps, a Cloud Services, a Mobile Services, a Storage, az SQL Databases, a Content Delivery Network, a HDInsight és Media Services szolgáltatáshoz is felhasználhatja. Ez alól kivételt csak a támogatási csomagok, az Application Insights, a Visual Studio-előfizetések, az Azure DevOps (korábban Visual Studio Team Services), harmadik felek termékei, a Marketplace-en árult termékek és az Azure-szolgáltatásoktól függetlenül értékesített egyéb termékek (például a Prémium szintű Microsoft Azure Active Directory) képeznek; e szolgáltatások díjkötelesek.

Amennyiben nem személyes jellegű fejlesztési és tesztelési feladatokról van szó, hanem inkább csoportos munkavégzésről, ilzen esetekre a Microsoft két másik alternatívát kínál melyek alacsony fejlesztési/tesztelési díjszabás és egyéb előnyök mellett biztosítják a Windows 10-alapú fejlesztést és tesztelést:

Nagyvállalati Szerződés – Fejlesztés és tesztelés: ha vállalata Nagyvállalati Szerződést kötött a Microsofttal

Fejlesztés/tesztelés használatalapú fizetéssel: ha vállalata Nagyvállalati Szerződést kötött a Microsofttal

A Visual Studio-előfizetése által biztosított Microsoft-szoftvereket külön díj nélkül használhatja fejlesztésre és tesztelésre az Azure Virtual Machines szolgáltatásában – a virtuális gépek működtetéséért még abban az esetben is a Linux-díjszabás árait számítjuk fel, ha azokon SQL Server, SharePoint Server vagy más olyan szoftver fut, amelynek rendes körülmények között magasabb az előfizetési díja. Töltse fel saját VM-lemezképeit, vagy használja a Microsoft által előre konfiguráltakat az Azure-katalógusból.

Ha beállítja havi Azure-kreditjét, fejlesztési és tesztelési feladatait Windows 10 rendszerű virtuális gépeken futtathatja az Azure-ban.

Az előfizetés két incidens erejéig biztosít technikai támogatást, mely elősegíti a fejlesztési folyamat zavartalan működését.

Az MSDN és a TechNet fórum kiemelkedően aktív szakértői közösség, ahol rengeteg tippet, segítséget, technikát lehet elsajátítani, mely számos kérdésre megoldást biztosít

Ez a szolgáltatás 24/7 támogatást biztosít az előfizetők részére, mely elsősorban abban segíti a felhasználókat, hogyan használják ki az MSDN előfizetés előnyeit.

Az MSDN Platforms előfizetés számos Microsoft E-Learining online kurzushoz biztosít hozzáférést, ezzel elősegítve hogy a fejlesztők könnyen el tudják sajátítani az új technológiákat, új ötletekkel gazdagodjanak, naprakészek maradjanak számos új tapasztalatot szerezzenek a fejlesztéseikhez.

Az MSDN Platforms előfizetés számos Microsoft E-Learining online kurzushoz biztosít hozzáférést, ezzel elősegítve hogy a fejlesztők könnyen el tudják sajátítani az új technológiákat, új ötletekkel gazdagodjanak, naprakészek maradjanak számos új tapasztalatot szerezzenek a fejlesztéseikhez.

MSDN Platforms

A Microsoft elérhetővé tette az MSDN előfizetés önálló megvásárlását is MSDN Platforms néven. Ez az előfizetés a többi MSDN előfizetéshez hasonlóan biztosítja a teljes körű hozzáférést a szoftverek, szolgáltatások, támogatások és a képzések tekintetében egyetlen különbséggel, hogy nem tartalmazza a Visual Studio fejlesztőeszközt.

MSDN előfizetés vásárlása

Szerete előfizetni az MSDN-re? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a Microsoft hivatalos Silver Certified partneréhez. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.