Idera szoftverek

Rendszer és alkalmazáskezelő szoftverek Microsoft Windows és Linux szerverek számára.
Az IDERA többszörösen díjazott, elsősorban KKV-k számára gyártott felügyeleti és monitoring szerverei és alkalmazásai az adatvédelmi szakembereknek segítenek az adatok minőségének javításában, az adatok teljesítményének növelésében és az adatok integritásának biztosításában komplex IT könyezetekben.

IDERA szoftverek jellemzői

Az IDERA szoftvereit úgy tervezték, hogy támogassák, kiegészítsék és bővítsék a Microsoft SQL Server funckióit, beleértve az SQL diagnosztikai kezelőt, az SQL Doctor-t és az SQL Elements-et is. 

Az olyan vezető IDERA termékek mint az ER/Studio, DB Power Studio, DB Change Manager, DB Artisan segítenek a magas teljesítményű monitoring (high performance monitoring), biztonsági mentési, adminisztrációs, biztonsági és complience megoldások kialakításában, hogy az ön, vagy az ügyfelei cége kimagasló szintű Microsoft SQL Server szolgáltatáshoz jussanak.

forgalmazott IDERA termékcsaládok

Adatbázis tervezés és modellezés

(Megoldások Data Modeller-ek és Architect-ek számára)

Adatbázis menedzsment

(Megoldások Adatbázis Adminisztrátorok számára)

Adatbázis fejlesztés

(Megoldások Adatbázis fejlesztők számára)

idera szoftver vásárlás

IDERA szoftvert vásárolna? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az IDERA hivatalos magyar partneréhez és viszonteladójához. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.