Múlt. Jelen. Jövő.

Több mint 25 év a hazai szoftveriparban. Szoftverforgalmazás. Fejlesztés. Támogatás.

Cégünkről

A Ker-Soft elődjét, a Kerorg-Softot 1992-ben alapítottuk. Kezdeti tevékenységünk a CA-Clipper forgalmazójaként a termék disztribúciója és a fejlesztők szakmai támogatása volt. 

Később olyan vezető informatikai gyártókkal építettünk ki partneri kapcsolatot mint a Microsoft vagy az IBM, ezzel is gazdagítva szakértelmünket a megoldás és termék portfoliónkban. 

Jelentős tapasztalatot szereztünk Help desk rendszerek bevezetésében és üzemeltetésében olyan nagyvállalatoknál, mint a helyi közlekedési vállalatok, gyógyszergyárak vagy a Magyar Posta. Számos nagy hazai cég felügyeleti rendszerét terveztük meg vezető nemzetközi szoftvergyártók termékeinek felhasználásával (CA, IBM, Microsoft, formcraft [korábban: Beta Systems Software AG]). 

A Microsoft ügyfélkapcsolat kezelő rendszerét, a Microsoft Dynamics CRM -et választva nyitottunk az üzleti alkalmazások irányába is. 

Új lehetőségek után kutatva bővítettük szakértelmünket a Content Management majd a System Management, Recovery Management, IT Security, IT Service témakörben. 

Jelenleg olyan piacvezető gyártók termékeinek hazai forgalmazásával és támogatásával foglalkozunk mint a CA, Quest, OneIdentity, ArcServe, IDERA, IBM, Microsoft, JetBrains és Embarcadero. Utóbbinak kizárólagos magyarországi viszonteladójaként.

a Ker-Soft Számokban

1
év tapasztalat
1
Gyártó termékei
1
Ügyfél / év

Miben segíthetünk?

Szoftverek

Piacvezető informatikai gyártók díjnyertes szoftverei a Ker-Soft kínálatában

Szolgaltatások

Ha az általunk forgalmazott termékeinkhez kapcsolódó szolgáltatásokat keres.

Oktatás

Forgalmazott termékeink mellé vállaljuk azok használatának betanítását, oktatását.