jetbrains datalore

Online Jupyter Notebooks szerkesztő a PyCharm’s kódkiegészítőjével megtámogatva

Jupyter notebookok hatékony kezelése

A Datalore egy intelligens webalkalmazás adatelemzéshez és vizualizációhoz, amely kifejezetten a Python gépi tanulási környezetére összpontosít.

Használjunk intelligens kódolási segítséget Pythonhoz a Jupyter notebookokban, futtassunk kódot nagy teljesítményű CPU-kon és GPU-kon, működjünk együtt valós időben a csapat többi tagjával, és osszuk meg könnyedén az eredményeket.

A Datalore racionalizálja az információáramlást és segít

 • az adatelemző és termékcsapatoknak,
 • az adattudományi és üzleti csapatoknak,

hogy együtt hihetetlenül produktívak legyenek.

A Datalore intuitív és gyorsan megtanulható. Ráadásul egyéneknek és max 4 fős csapatoknak ingyenes!

legfőbb jellemzők

Adatok

Csatlakoztasson bármilyen adatot a notebook felületről Nem kell többé ide-oda váltani a Jupyter notebookok és az SQL-adatbázis eszközök, az S3 felület vagy a fájlböngésző között.

notebook-ok

Elemezzen adatokat intelligens kódolási segítséggel és kódolás nélküli automatizációkkal

Kódolási segítséget a következő programozási nyelvekhez:

 • Python
 • Sql
 • Kotlin
 • Scala
 • R nyelv

Jupyter-kompatibilis notebookok – Dolgozzon az ismerős .ipynb fájlokkal, miközben élvezheti az intelligens Datalore funkciókat.en nem megnyitott fájlokban is.

Automatikus vizualizáció – Értelmezze adatait másodpercek alatt az beépített vonal-, pont-, sáv-, terület- és korrelációs grafikonokkal.

Környezetkezelő – Dolgozzon előre konfigurált és elszigetelt pip és conda környezetekből, és testre szabhatja őket menet közben.

Interaktív vezérlők – Tegye interaktívvá jegyzetfüzeteit legördülő ablakokkal, csúszkákkal, beviteli elemekkel és ipywidgetekkel.

Adatkészlet-statisztikák – Egyetlen kattintással alapvető leíró statisztikákat kaphat az adatkereteihez.

Együttműködés minden szinten

Valós idejű együttműködés a kódon – Ossza meg a jegyzetfüzeteket linkkel vagy e-mailben, és élőben láthatja a kódban bekövetkezett változásokat.

Verziókezelés – Kövesse nyomon a válatozásokat ellenőrzési pontokkal, hasonlítsa össze a verziókat, és bármikor térjen vissza korábbi ellenőrzési pontokhoz.

Megosztott fájlok és adatforrások – Biztonságosan megoszthatja adatkapcsolatait és a jegyzetfüzetekhez és munkaterületekhez csatolt fájlokat.

Egyéni auth modulok – Konfigurálja a hitelesítést és az SSO-t a csapata számára a privát felhőben és helyben.

Hozzáférési engedélyek – Adjon kollégáinak megtekintési vagy szerkesztési hozzáférést a jegyzetfüzetek és munkaterületek megosztásakor.

Együttműködés a fájlszerkesztés során – Szerkesszen Python szkripteket és bármilyen egyszerű szöveges fájlt valós időben a csapattagokkal.

Git-támogatás (hamarosan) – Szinkronizálja projektjeit Git-repókkal, segítve az együttműködést a szoftverfejlesztő csapatokkal.

BI-alkalmazások létrehozása néhány kattintással

Jelentéskészítő – Rendezze át a jegyzetfüzet celláit egy vásznon, és készítsen interaktív dashboard stílusú alkalmazásokat.

Külső linkek megosztása – Ossza meg alkalmazásait e-mailben, privát vagy nyilvános linken keresztül.

Jelentésgyűjtemények (hamarosan) – Szervezze jelentéseit tematikus gyűjteményekbe, és ossza meg a döntéshozók csoportjaival .

Ütemezés – Rendszeres jelentésfrissítések biztosítása automatikus ütemezések beállításával.

Datalore 2023.2 Újdonságok

 • Natíve R csomag támogatás: Az R-rajongók örömére a Datalore Enterprise 2023.2-ben bevezették a natív R-csomagok támogatását. Mostantól könnyedén telepíthetünk csomagokat az `install.packages` által támogatott nyilvános és privát R csomagtárakból közvetlenül a Környezetkezelő fülről. Sőt, az Enterprise ügyfelek konfigurálhatnak egy non-conda egyéni alapkörnyezetet az R kernellel. Ez azt eredményezi, hogy a conda csomagok kimaradnak a Környezetkezelő keresési eredményei közül.
 • Környezeti változók és a Secrets funkció kivezetése: A szerkesztési jogosultsággal rendelkező userek mostantól a workspace szintjén kezelhetik a környezeti változókat – szükség szerint létrehozhatják, szerkeszthetik vagy törölhetik azokat. Az írási jogosultsággal rendelkező felhasználók környezeti változókat csatolhatnak és távolíthatnak el a jegyzetfüzetekhez, illetve a jegyzetfüzetükből. Végül a megtekintési jogosultsággal rendelkező felhasználók csak megtekinthetik a környezeti változókat, de nem módosíthatják azokat. Ezzel a kiadással a meglévő Secrets funkció elavulttá válik. Az átállás egyszerűsítése érdekében zökkenőmentes, az új felhasználói felületbe integrált átállási folyamatot dolgoztak ki.
 • Notebook tartalom keresése
  : Keressen meg bizonyos kódrészleteket, vagy keresse meg a szükséges információkat a munkaterületek összes jegyzetfüzetében. A jegyzetfüzetek nevének keresése mellett mostantól a változók nevére és tartalmára is kereshet. A keresési eredményekben kiemelve látja a lekérdezést.
 • Undo és Redo funkciók a Report Builder-ben: Gyorsítsa fel a jelentéskészítés az Undo (visszavonás) vagy a Redo (újrakezdés) műveleteivel a billentyűzet gyorsbillentyűivel (Ctrl+z) vagy a jelentéskészítő felhasználói felületének gombjaival. Ez a funkció nagyobb rugalmasságot és ellenőrzést biztosít munkája felett, lehetővé téve a hibák gyorsabb és egyszerűbb kijavítását és a szükséges változtatások elvégzését.

datalore szoftver vásárlás

JetBrains Datalore szoftvert vásárolna? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a JetBrains hivatalos magyar partneréhez és viszonteladójához. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.