microsoft office 2019

Office 2019 Otthoni és vállalati (hagyományos) verziója mely tartalmazza a Word, az Excel, a PowerPoint és az Outlook klasszikus verzióit.

Office 2019 Otthoni és vállalati verzió

Az Office 2019 a Microsoft Office “hagyományos” asztali változatának legfrissebb verziója.  Az Office 2019 olyan családok és kisvállalkozások számára készült, akik a klasszikus Office-alkalmazásokat és levelezési funkciókat szeretnék használni. A Word, Excel, PowerPoint és Outlook Windows 10-zel kompatibilis verzióját tartalmazza. Egyszer megvásárolandó, 1 PC-re vagy Mac számítógépre telepíthető, otthoni vagy munkahelyi használatra.

Office 2019 legfőbb jellemzői

  • Otthoni és kereskedelmi használatra szóló licenc.
  • Egyszeri vásárlás, 1 PC-re vagy Macre.
  • A Word, az Excel, a PowerPoint és az Outlook klasszikus 2019-es verziója
  • Díjmentes Microsoft ügyfélszolgálat 60 napig.
  • Az összes nyelven elérhető
  • Nincs lehetőség a verziófrissítésre

OFFICE 2019 VAGY OFFICE 365?​

Az Office 2019 pedig egy egyszer megvásárolandó termék, amely tartalmazza a klasszikus alkalmazások (Word, Excel és PowerPoint) PC- vagy Mac-verzióit, viszont nem tartalmazza a Microsoft 365-előfizetéshez járó szolgáltatásokat. Ezen termék esetében nincs lehetőség frissítésre. A frissített verziót, teljes áron kell újra megvásárolnia.

A Microsoft 365 (régi nevén Office 365) egy előfizetéses szolgáltatás olyan prémium alkalmazásokkal, mint a Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, az Outlook, a Publisher és az Access. Az alkalmazások több eszközre, többek között PC és Mac számítógépekre, iPad és iPhone készülékekre, valamint Android rendszerű táblagépekre és telefonokra is telepíthetők. Az előfizetés előnye, hogy mindig az alkalmazások legújabb verzióit használhatja, melyek automatikusan települnek, amikor elérhetővé válnak.

Office 2019 szoftver vásárlás

Office 2019 szoftvert vásárolna? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a Microsoft hivatalos Silver Certified partneréhez. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.