microsoft 365 üzleti használatra

A Microsoft 365 egy olyan felhőalapú hatékonyságnövelő szolgáltatás, amely a kategóriavezető Office-appokat nagyszerű felhőszolgáltatásokkal, eszközfelügyelettel és fejlett biztonsági lehetőségekkel egészíti ki.

microsoft 365 vállalati használatra

A Microsoft 365 (régi nevén Office 365) vállalati csomagok a klasszikus Microsoft szoftverek felhő alapú, előfizetéses verziói céges használatra.  A havi előfizetési díjért cserébe a legfrissebb prémium Microsoft alkalmazásokat kapja meg, melyek a felhőben futnak, bármilyen eszközről elérhetők. És a felhőszolgáltatások mellé világszintű biztonság is párosul.

Kösse össze alkalmazottakat és tegye számukra mindig elérhetővé a munkájukhoz elengedetelen adatokat és tartalmakat, ezzel egyszerre javítva a hatékonyságukat és az együttműködést. Korszerűsítse cége ügyeinek intézését és egyszerűsítse a munkavégzést az üzleti folyamatokat gördülékenyebbé tevő modern eszközökkel. Mindeközben nagyvállalati szintű, megbízható biztonsági megoldással védve cége és ügyfelei adatait.

Kisvállalati csomag jellemzői

 • Előfizetéses licenc (havi vagy éves díjjal )
 • Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive és további prémium Office-appok Windows-ra, Mac-re, iOS-re és Android-ra
 • Hozzáférés a legújabb frissítésekhez
 • Az összes nyelven elérhető
 • Intelligens felhőszolgáltatások és világszínvonalú biztonság
 • OneDrive felhő tárhely
 • Folyamatos technikai támogatás (chaten, emailben és telefonon)
 • Mesterséges intelligencián alapuló intelligens, segítő funkciók dokumentumokban, e-mailekben és webhelyeken való íráshoz
 • Továbbfejlesztett biztonság (biztonsági másolatok a OneDrive tárhelyről, automatikusan biztonsági másolatok a mappákról Windows rendszerű PC-én, OneDrive Személyes tár a további védelemért)
 • Hozzáférés rengeteg díjmentes tartalomhoz, köztük különféle sablonokhoz, Stock fotókhoz, ikonokhoz és betűtípusokhoz.
 • Havi 60 percnyi Skype-hívási lehetőség

Válassza ki a megfelelő hatékonyságnövelő megoldást a vállalkozásához.

MICROSOFT 365 kisvállalati csomagok

Microsoft 365 vállalati alapverzió

(Korábban Office 365 Vállalati alapverzió)

E-mail-szolgáltatás 50 GB-os postaládával és egyéni tartománynevű e-mail-címmel plusz 1 TB OneDrive felhőtárhely.

Appok: Word, Excel és a PowerPoint webes és mobilverziója. Az Office-appok asztali verziója nem található meg a csomagban.

Szolgáltatások: OneDrive, Exchange, SharePoint, Teams

1 éves hűségvállalással az első 6 hónap ingyenes!!

Microsoft 365 vállalati standard verzió​

(Korábban Office 365 Vállalati prémium verzió)

E-mail-szolgáltatás 50 GB-os postaládával és egyéni tartománynevű e-mail-címmel plusz 1 TB OneDrive felhőtárhely.

Appok (webes és asztali verziók): Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access (csak PC), Publisher (csak PC)

Szolgáltatások: OneDrive, Exchange, SharePoint, Teams

Microsoft 365 vállalati prémium verzió

(Korábban Microsoft 365 Vállalati verzió)

E-mail-szolgáltatás 50 GB-os postaládával és egyéni tartománynevű e-mail-címmel plusz 1 TB OneDrive felhőtárhely, komplex veszélyforrások elleni védelem, PC és mobileszközkezelés.

Appok (webes és asztali verziók): Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access (csak PC), Publisher (csak PC)

Szolgáltatások: OneDrive, Exchange, SharePoint, Teams, InTune, Azure Information Protection, Windows Virtual Desktop

OFFICE 2019 VAGY OFFICE 365?​

A Microsoft 365 (régi nevén Office 365) egy előfizetéses szolgáltatás olyan prémium alkalmazásokkal, mint a Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, az Outlook, a Publisher és az Access. Az alkalmazások több eszközre, többek között PC és Mac számítógépekre, iPad és iPhone készülékekre, valamint Android rendszerű táblagépekre és telefonokra is telepíthetők. Az előfizetés előnye, hogy mindig az alkalmazások legújabb verzióit használhatja, melyek automatikusan települnek, amikor elérhetővé válnak.

Az Office 2019 pedig egy egyszer megvásárolandó termék, amely tartalmazza a klasszikus alkalmazások (Word, Excel és PowerPoint) PC- vagy Mac-verzióit, viszont nem tartalmazza a Microsoft 365-előfizetéshez járó szolgáltatásokat. Ezen termék esetében nincs lehetőség frissítésre. A frissített verziót, teljes áron kell újra megvásárolnia.

microsoft 365 előfizetés vásárlás

Előfizetne a Microsoft 365 szolgáltatásra? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a Microsoft hivatalos partneréhez. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.