Prezi

Mozgó, ráközelítéseket alkalmazó prezentációk, interaktív diagramok, jelentéseket, térképek, infografikák és még sok egyéb.

A Prezi egy nem-lineáris felépítésű, flash technológiát használó,  felhő alapú prezentációs eszköz, egy virtuális vászon, melyre a prezentáció elemeit szabadon fel lehet vinni és rendezni. A lineáril, slide-alapú prezentációkkal szemben, a végtelen vászon technológia és a zoom-olás segít a gondolatok rendszerezésében és világosabb bemutatásban, ezzel segítve a gyorsabb megértést.

A Prezi segítségével izgalmas vizuális tartalmakat hozhat létre és oszthat meg, amelyek mindenféle távoli kapcsolatot személyesebbé, hatásosabbá és jelentőségteljesebbé varázsolnak. A Prezivel készített prezentációt bárhonnan lehet módosítani, lejátszani, letölteni. Nincs dia, lap, oldal vagy bármely más korlátozás. A programban a path funkció helyettesíti a diaképsor linearitását. Eszköztára egyszerű, inkább a felhasználók kreativitására épít.

A Prezi megoldásait globálisan több mint 100 milló felhasználó használja.

prezi - egy előfizetés három termék

Prezi Present
Mozgó, ráközelítéseket alkalmazó prezentációkat hozhat létre, melyek megragadják és meg is tartják az emberek figyelmét.
Prezi video
Látható maradhat közvetlenül a tartalmai mellett, miközben prezentációt tart a közönségnek. Inspiráló, lebilincselő vizuális megoldásokat készíthet percek alatt, majd a prezentálás közben közvetlenül mellettük lehet látható. Készíthet később megosztható felvételt, vagy élő közvetítést tarthat kedvenc videokonferencia-eszközei segítségével.
Prezi design
Lenyűgöző, interaktív diagramokat, jelentéseket, térképeket, infografikákat és egyebeket készíthet.

prezi licencelése

A Prezi licencelése a freemium modellt használja. A termék ingyenes Public-licence típusával létrehozott prezentációk megjelennek a Prezi.com weboldalon, amely nyilvánosan megtekinthető. Azok a vásárlók pedig, akik valamelyik fizetős verziót választják, szabályozhatják prezentációik adatvédelmi beállításait, publikusságát, hozzáférhetnek a Prezi asztali alkalmazáshoz, amely lehetővé teszi az offline szerkesztést. Továbbá nagyobb tárhelyet és bővített funkcionalitást kapnak.

Fizetős Prezi Előfizetések

Prezi Plus

Hozzáférés az összes termékéhez, asztali alkalmazás formájában is, offline hozzáférés, PowerPoint importálás, prémium képek és ikonok, a PDF-exportálási és videóletöltési lehetőségek.

Prezi Premium

Minden, ami a Plus csomaghoz jár, továbbá hatékony analitikai szolgáltatások, integrációk, valamint haladó online képzések és kibővített terméktámogatás.

Csoportos

A Prezi mindhárom termékének teljes funkcionalitása, továbbá egy sor kollaborációs és adminisztrációs eszköz.

prezi integrációk

Zoom, Microsoft Teams, Cisco Webex, GoToMeeting, GoToWebinar, Google Meet, Facebook, Twitter, Youtube, LinkedIn, Slack

Prezi vásárlás

Prezi szoftverre fizetne elő? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a Prezi magyar viszonteladójához. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.