IBM szoftverek

Életciklus kezelő, üzemeltetés és fejlesztés határterületét érintő és egyéb fejlesztői szoftverek forgalmazása és támogatása külön kiemelve a Rational területet.

Az IBM széles kínálatából az alkalmazás életciklus kezelő (Lifecycle Management), üzemeltetés és fejlesztés határterületét érintő és egyéb fejlesztői szoftverek forgalmazására és támogatására helyezzük a hangsúlyt. Megszerzett kompetenciáink közül kiemeljük a System Engineering (régi nevén Rational területet):

  • IBM Rational Collaboration Lifecycle Management, azaz alkalmazás életciklus kezelés az IBM Rational Team Concert, IBM Rational DOORS Next Generation, IBM Rational Quality Manager termékek segítségével ( It delivers requirements management, quality management, change and configuration management and project planning and tracking. These integrated capabilities foster greater communication, collaboration and visibility to accelerate delivery, improve quality and support better development decisions.
  • IBM DevOps, az IBM megoldása üzemeltetési vezetők és szakemberek számára, a kibocsátás (Release) kezelést automatizálja és gyorsítja fel több hétről, akár órás intervallumra
  • IBM Systems Engineering (régi nevén IBM Rational) megoldások elsősorban gyártó cégek számára, mint amilyenek az autóipari gyártók és beszállítók, hadiipari cégek vagy akár űripari cégek.

Válasszon témakört, terméket, megoldást!

IBM DevOps termékcsalád

Növelje az agilitást, csökkentse a kiadásokat, javítsa a megbízhatóságot és szerezzen előnyt versenytársaival szemben!

IBM Rational Collaboration Lifecycle Management

Termékek:

IBM Systems Engineering

Termékek:

ibm devops megoldások

Az IBM DevOps megoldásai segítségével a szoftverfejlesztés során felmerülő akadályok könnyen leküzdhetőek, ezáltal mindenki számára elérhető a szoftveralapú innovációk folyamatos megvalósítása. A DevOps a felhasználói élmény fokozásának és az innováció felgyorsításának érdekében a vállalat kultúráját, folyamatait és eszközeit tartja szem előtt.

ibm szoftver vásárlás

IBM szoftvert vásárolna? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az IBM hivatalos magyar partneréhez és viszonteladójához. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.