DEVOPS

ibm devops termékcsalád

Növelje az agilitást, csökkentse a kiadásokat, javítsa a megbízhatóságot és legyen egy lépéssel versenytársai előtt

rövid ismertető

A DevOps az agilis szoftverfejlesztés egyre elterjedtebb megközelítése, amelyet a fejlesztők az alkalmazások gyors, minőségi és kontrollált felépítéséhez, teszteléséhez, telepítéséhez és felügyeletéhez használnak. Az IBM DevOps megoldásai segítségével a szoftverfejlesztés során felmerülő akadályok könnyen leküzdhetők, ezáltal mindenki számára elérhető a szoftveralapú innovációk folyamatos megvalósítása. A DevOps a felhasználói élmény fokozásának és az innováció felgyorsításának érdekében a vállalat kultúráját, folyamatait és eszközeit tartja szem előtt.

A DevOps bármilyen szoftverprojekt szempontjából releváns, függetlenül az architektúrától, a platformtól vagy a céltól. A gyakori felhasználási esetek a következők: felhőalapú és mobilalkalmazások fejlesztése, alkalmazások integrálása, valamint modernizáció és multicloud-kezelés. A sikeres DevOps megvalósítások általában integrált megoldásokra vagy „eszközláncokra” támaszkodnak ezzel csökkentve a manuális lépések és a kapcsolódó hibák számát, növelve a csapat rugalmasságát és skálázhatóságát.

Ibm UrbanCode termékek

Az új digitális termékek és szolgáltatások gyors piacra dobása elengedhetetlen a versenyképesség megőrzéséhez. Az agilis fejlesztői csapatok az IBM UrbanCode-hoz hasonló build management, telepítés-automatizálási és kiadáskezelési megoldásokat használnak a szoftverek leszállításának felgyorsítására és optimalizálására.

Az UrbanCode a manuális folyamatokra jellemző hibák kiküszöbölésével lehetővé teszi bármilyen alkalmazások folyamatos, gyors, kontrolált leszállítását, publikálását.

ibm devops termékek

UrbanCode Build

A legismertebb és legkíválóbb termék az Oracle adatbázis profik számára.

UrbanCode Deploy

Continuous delivery of any application to any environment

Urban Code Velocity

Value stream management, pipeline orchestration and real-time analytics help you visualize, optimize and increase the velocity of your software delivery.

Urban Code Release

Manage the release of interdependent applications, infrastructure changes, and simultaneous deployments of multiple applications

IBM Rational Test

API functional, performance testing, service virtualization and continuous testing platform to help you automate testing and reduce the risk of deploying poor quality applications into production.

támogatott adatbázisok

A Toad megoldások támogatják az Oracle-t, SQL Server-t, MySQL-t, IBM DB2-t, Sybase-t, PostgreSQL-t, Teradata-t, Netezza-t, Hadoop-ot, SQL Azure-t. Így a Toad biztosítani tudja a választás szabadságát, mivel a legmegfelőbb platformot lehet használni az adott környezetben, elkerülve a sokszor kényszerű kötődést egyetlen, speciális szállítóhoz.

ibm urbancode build

Az IBM UrbanCode Build egy elosztott, több platformos, vállalati szintű build-kezelő megoldás, amely sablon-alapú rendszert használ a szoftver-buildek konfigurálásához és futtatásához. Úgy tervezték, hogy könnyen skálázható legyen a konfiguráció és menedzsment, ezáltal zökkenőmentesen kapcsolódjon a fejlesztő, tesztelő és kibocsátó eszközökhöz.
Ellentétben a megszokott folyamatos integrációs eszközöktől, az UrbanCode Build-ot úgy tervezték a vállalkozások számára, hogy az szolgáltatásként használható legyen. A központi csoport könnyen beállíthat biztonsági szabványokat, és sablonokat hozhat létre. Továbbá a fejlesztők szabadon létrehozhatnak projekteket melyekről gyors visszajelzéseket kaphatnak.

Miben segít az UrbanCode Build:

 • Függőségkezelés – A projekt kapcsolatokon alapuló komplex projektépítések elősegítése.
 • Rugalmas szerepalapú és csapatalapú biztonság – Hozzon létre egy biztonságos környezetet, amely megfelel a szervezete felépítésének és igényeinek.
 • Építsen méretarányosan – Konfigurálja és futtassa a buildeket egy sablon által vezérelt folyamattal, amely felgyorsítja a visszacsatolást.
 • Folyamatos megvalósítás: Az automatikus telepítés, tesztelés és újítások támogatásának érdekében a fejlesztő és tesztelő eszközökkel integrált.
 • Telepítések: Összehangolja a komplex alkalmazástelepítéseket és konfigurációkat.
 • Self-Service: Gombnyomásra elérhető jogokat biztosít a csoportok számára a különböző alkalmazásokban és környezetekben.
 • Inkrementális frissítések: Megváltozott komponensek vagy a hiányzó inkrementális (patch) verziók telepítése.

ibm urbancode deploy

IBM UrbanCode Deploy saját környezetet használó, automatizált alkalmazástelepítő megoldás, amely egyesíti a folyamatos kézbesítési és telepítési automatizálást a megbízható láthatósággal, nyomonkövethetőséggel és auditálási képességekkel. Megkönnyíti a gyors visszajelzést és a folyamatos megvalósítást az agilis fejlesztések során, miközben biztosítja az ellenőrzést, a verzió azonosítást és az üzembe helyezéshez szükséges jóváhagyásokat.

Miben segít az UrbanCode Deploy:

 • Folyamatos leszállítás – Növelje a szoftverek leszállításának gyakoriságát automatizált, megismételhető telepítési folyamatok révén a fejlesztés, tesztelés és leszállítás során.
 • Bonyolultság csökkentése – Egyszerűsítse a többcsatornás alkalmazások telepítését minden környezetben, akár helyben, akár felhőben
 • Megbízható skálázhatóság – Használjon egyetlen központosított kiszolgálót több tízezer végpont kezelésére, akárhány felhő, adatközpont vagy mainframe között.
 • Folyamatos megvalósítás;Az automatikus telepítés, tesztelés és újítások támogatásának érdekében a fejlesztő és tesztelő eszközökkel integrált.
 • Telepítések: Összehangolja a komplex alkalmazástelepítéseket és konfigurációkat.
 • Self-Service: Gombnyomásra elérhető jogokat biztosít a csoportok számára a különböző alkalmazásokban és környezetekben.
 • Inkrementális frissítések: Megváltozott komponensek vagy a hiányzó inkrementális (patch) verziók telepítése.

urbancode release

Az IBM UrbanCode Release egy együttműködő kiadáskezelési megoldás, amely segít a kiadás tervezésében, végrehajtásában és nyomon követésében a kézbesítés életciklusának minden szakaszában. Az alkalmazás végrehajtásának és megvalósításának minden állomása megtervezhető az életciklus alapján. Az UrbanCode Release segítségével a hibák száma csökkenthető, miközben a megvalósítás felgyorsítható.

Miben segít az UrbanCode Release:

 • Azonosítható kiadási függőségek: A kezdeti tervezéstől a tesztelésig könnyen azonosíthatóak és nyomon követhetőek a kiadási függőségek.
 • Könnyebb napi megvalósítás: Futtatható telepítési terv, mely értesíti a csapat tagjait a rájuk váró munkára, és automatizáltan riaszt biztosítva a naprakészséget.
 • Kiadások Kezelése: Sablonokkal és automatikus szabályozásokkal – ami mérsékeli a kockázat – könnyen kezelhető az egyre növekvő kiadások száma.
 • Több alkalmazásból álló folytonos megvalósítás: Alkalmazáscsoportokon keresztül történő automatikus támogatásszabályozás segítségével megvalósítható az alkalmazások folyamatos kiadása.

urbancode velocity

Az IBM UrbanCode Velocity segít a fejlesztői csoportoknak és a DevOps átalakítást irányító vezetőinek vizualizálni a munkát és az értékteremtést, ahogyan az az ötlettől az ügyfélig halad. Hogyan? A meglévő DevOps eszköztár és adatok integrálásával, irányításával és megjelenítésével.

ibm devops szoftver vásárlás

IBM DevOps szoftvert vásárolna? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az IBM hivatalos magyar partneréhez és viszonteladójához. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.