GFI szoftver

GFI Software

Hálózati és internetes biztonsági, e-mail biztonsági és webes megfigyelést elősegítő szoftverek és hostolt szolgáltatások KKV-k számára.

A világ egyik legnépszerűbb fax szerver és levelezés archiváló megoldása, SPAM- email- és web-tartalomszűrés megoldása, valamint vállalati szintű hálózatbiztonsági termékek.

Az 1992-ben alapított GFI célja, hogy jól használható és megfizethető árú biztonsági termékeket adjon a rendszerüzemeltetők kezébe. Sikereit legalább annyira köszönheti többszörösen díjnyertes termékékeinek, mint a kis- és középvállalatokra optimalizált kereskedelmi stratégiájának.

A GFI Software megfelelő méretű, okosan megtervezett informatikai megoldásokat fejleszt elsősorban kis- és középvállalkozások számára. Megoldásaik lehetővé teszik az informatikai rendszergazdák számára, hogy egyszerűen és hatékonyan megtalálják, kezeljék és biztonságossá tegyék a vállalati hálózataikat, rendszereiket, alkalmazásaikat és a kapcsolódó kommunikációjukat, bárhol is legyenek azok.

Miben segítenek a GFI szoftverek?

A teljesség igénye nélkül a GFI Softwer termékei az alábbi gyakori hálózatbiztonsági és üzenetkezelési problémákra nyújtanak professzionális, mindamellett megfizethető megoldásokat:
 • Hálózati biztonságelemzés, sérülékenység vizsgálat és patch-menedzsment – Az adminisztrátorok és üzemeltetők a hálózat sérülékenységének felméréséhez, a biztonsági auditok elkészítéséhez vagy a javítócsomagok menedzsmentjéhez gyakran többféle szoftvert is kénytelenek használni. A GFI LanGuard azonban mind a három funkciót egyesíti, így bevezetésével olyan komplex megoldáshoz juthat az üzemeltető, amellyel a sérülékenység vizsgálat, az auditriportok elkészítése és a javítócsomagok telepítése is megoldható egyetlen közös felületről.
 • Anti-spam, anti-phishing és email menedzsment Exchange/Lotus/SMTP levelezőszerverekhez – Ma a vállalatok bejövő email forgalmának legnagyobb részét a nem kívánatos (SPAM), veszélyes tartalmú vagy támadó szándékú levelek teszik ki. A probléma a kezdeti bosszantó kategóriából olyan hálózatbiztonságra kockázatos jelenséggé nőtte ki magát, amelyre az informatikai biztonsági stratégiának megfelelő választ kell adnia. A GFI MailEssentials olyan szerveroldali SPAM- és rosszindulatú tartalom elleni védelmet kínál, amely szükségtelenné teszi a munkaállomásokon anti-spam szoftverek telepítését és azok mindennapos karbantartását. A GFI MailEssentials gyorsan telepíthető akár a vállalati Exchange szerverre is, és szűrés után képes a beérkező leveleket a felhasználók Outlook mappáiba rendezni. Egyszerűen konfigurálható, öntanuló Bayes-féle algoritmusának és kifinomult SPAM-szűrő módszerinek köszönhetően alacsony téves riasztási arány mellett képes távol tartani a rosszindulatú leveleket vállalati hálózattól. A biztonsági szolgáltatások mellett számos email-menedzsment lehetőséggel igyekszik segíteni a hálózatok üzemeltetőit: az automatikus POP3 letöltés-kezelő, a levélarchiválási és nyomon követési szolgáltatás, a levelezőszerver modul vagy a riportolási lehetőségek teszik egyszerűbbé a levelezőrendszerek üzemeltetését.
 • Külső és belső levelezés archiválása

   – Minden Exchange szerver üzemeltető tudja, hogy a levelek mentése, a régi levelek eredeti állapotban való megőrzése és visszakereshetősége hónapról hónapra nehezebb. Nem csak a tárkapacitás folyamatos csökkenése jelent gondot, de a rendezés és visszakeresés sebessége is csökken. A legtöbb levelező szerver-üzemeltető találkozott már azzal a problémával, hogy a levelezőszerver teljesítménye a tárolt levélmennyiség miatt folyamatosan csökken, de az archív leveleket nem törölheti a rendszerből, mert a felhasználók szeretnének hozzáférni akár évekre visszamenőleg is a levelezésükhöz. A megoldást a GFI Archiver levelezésarchiváló megoldása jelenti. A GFI Archiver lehetővé teszi a külső és belső levelezés exchange-től független adatbázisba mentését. Bevezetésével a felhasználók egy könnyen kezelhető webes keresőfelületen keresztül érhetik el régebbi levelezéseiket, így az archivált leveleket nem az Exchange-szerver tárolja, hanem egy jól indexelt és gyorsan kereshető adatbázis.

 • Adatbiztonság menedzsment – Hatékony tárolási biztonság a teljes vállalat vonatkozásában. Megbízható, védett és automatikus mentési és visszatöltési folyamatok az összes üzleti adatra vonatkozóan.

Hálózatbiztonsági gfi szoftverek

Hálózati és szoftver audit szoftver. Cross-platform hálózati sebezhetőség-menedzsment, sérülékenység-vizsgálat és központi patch menedzsment. 

GFI MailEssential

E-mail biztonsági és antispam szoftver. Eseménynapló alapú behatolás és anomáliafigyelés. E-mail biztonsági és antispam szoftver. E-mail tartalmakra vonatkozó vállalati irányelvek érvényesítése.

Kerio Control

All-in-one UTM és VPN tűzfal. Forgalomfigyelés és hozzáférés-szabályozás, webtartalom- és alkalmazásszűrés. Multi-WAN támogatás, terheléselosztás internetvonalak között, több telephelyes management egyetlen felületen keresztül,

Üzenetkezelés, Hálózati kommunikációs szoftverek

Külső és belső levelezés archiválása, jogi megfelelőség támogatással. Kereshetőség és fájlelőzmény kezelés.

GFI FaxMaker

Hálózati faxkiszolgáló szoftver. Fax szerver Exchange, Lotus és SMTP szerverekhez. Faxküldési lehetőség e-mailben, multifunkciós készülékeken. Analóg, ISDN- és az IP-alapú faxolás támogatása.
Internet alapú faxolás telepítés hardver és szoftver nélkül. Közvetlen faxolás e-mail rendszeren keresztül. Mac, Windows, Android, Linuxot platform támogatás.

GFI Kerio Connect

Felhőben, helyileg vagy virtuális gépen is telepíthető levelezőszerver az Exchange kiváltására. Szofisztikált spamszűrés és vírusvédelem,

GFI Unlimited - 10 szoftver egy csomagban!

A modern kkv-knak szembe kell nézniük azzal, hogy a jelenleg futó felhőalapú alkalmazások és adatok mennyisége, a hackerek fenyegetése, valamint az előírásoknak való megfelelés terhe mind azt jelenti, hogy a hálózat és annak biztonsága kiemelten fontos szemponttá véllik. A GFI Unlimited egy a KKV-k számára tervezett, folyamatosan bővített szoftvercsomag mely az együttműködésre és a hálózati biztonságra fókuszál.

 • GFI LanGuard + GFI MailEssential + Kerio Control + GFI Archiver + GFI FaxMaker + GFI FaxMakerOnline + GFI Kerio Connect
 • GFI EndPointSecurity* – Hozzáférés-vezérlés és hordozható tárolóeszköz-biztonság
 • GFI EventsManager*
  – Aktív hálózati monitoring és log adatelemzés
 • GFI KerioOperator*
  – Nagyvállalati szintű, VoIP alapú biztonsági telefonközpont és videó kommunikációs rendszer

*Csak GFI Unlimited csomagban licencelhetők.

gfi szoftver vásárlás

GFI Software terméket vásárolna? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a GFI Software magyar viszonteladójához. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.