30%-os akció minden RAD Studio, Delphi és C++Builder termékre

30%-os akció minde termékre július 26-ig

A pár napos villámakcióval kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel az Embarcadero meghosszabbította az akciót további két héttel. Azaz, július 26-ig 30%-os kedvezménnyel vásárolhatnak bármilyen Delphi, C++Builder és RAD Studio licence-t vagy kiadást!

Új komponensek és minőségi javítások - ez a RAD Studio 11.3

Pár héttel ezelőtt jelent meg a RAD Studio 11.3-as kiadása. Az új verzió lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják a kódszerkesztő megjelenését és működését az új ToolsAPI-val, valamint használják a kódszerkesztőben a megfelelő szavak kiemelésének funkcióját. Ezenkívül a 11.3 új biometrikus hitelesítési komponenst vezet be a mobilplatformokhoz, valamint számos minőségi és teljesítménybeli fejlesztést a Delphi LSP-ben és a különböző RAD Studio könyvtárakban.

Az új 11.3-as verzióról és annak újdonságairól ebben a korábbi cikkünkben írtunk részletesen.

Még többet szeretne tudni?

Amennyiben még több információt szeretne az új verzióval kapcsolatban, akkor az alábbi linkeket ajánljuk, valamint a lejjebb linkelt videókat :

Ismeri a Delphi-Klubot?

Amennyiben még nem ismeri akkor szeretnénk figyelmébe ajánlani az általunk működtetett delphi-klub.hu weboldalt melyen a Delphi-vel, valamint az Embarcadero további termékeivel (RAD Studio, C++Builder, Interbase) kapcsolatos hírek, akciók, cikkek, videók és sok már érdekesség is található, magyar és angol nyelven.

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák

Embarcadero szoftver vásárlás

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik Embarcadero termék akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk Embarcadero szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.