Megjelent a RAD Studio, Delphi és C++Builder 10.4.2

A mai napon hivatalos is megérkezett a RAD Studio legújabb verziója a 10.4.2, ezzel elérhetővé vállt az új Delphi és C++Builder verzió is. A RAD Studio 10.4.2 a 10.4 szolgáltatáskészletre és a 10.4.1 minőségére épít, javítva a termék meglévő szolgáltatásait, valamint új képességekkel bővítve azt.

Fontosabb újítások:

  • Kategóriavezető Windows alkalmazásfejlesztés, új natív VCL Windows rendszerrel, vezérlőkkel (TControlList és TNumberBox), hogy még könnyebben lehessen korszerűsíteni az alkalmazás felhasználói felületét, a Microsoft Store és az Enterprise disztribúcióhoz szükséges MSIX alkalmazáscsomagokat, valamint a Konopka Components frissítését (egyik bónusz termék csomagunk).
  • Új fejlesztői hatékonyságot növelő szolgáltatások, többek között az LSP motoron alapuló Code Insight fejlesztése mind a Delphi, mind a C++ számára, egy új IDE-stílus, valamint számos fejlesztést az általános fejlesztői tevékenységek javításához az IDE-ben. Frissítve lett a Migration Tool-t is, hogy megkönnyítse a verziók közötti átállást, és hamarosan érkezik az új Low Code alkalmazásvarázsló a GetIt-en keresztül.
  • Kibővített FireMonkey Platforms támogatás, Android 11 (csak Delphi), macOS 11 (csak Delphi) és az iOS 14 (Delphi és C ++) teljes támogatása.
  • A Delphi fordító teljesítményének fejlesztése, a C++ Win 64 bites linker fejlesztései, valamint a C++ kivételkezelés és az STL fejlesztések.
  • Illetve több mint 600 javítás felhasználók által jelentett problémákra.

További 10.4.2-vel kapcsolatos részletekért érdemes megtekintteni a hivatalos, angol nyelvű blogbejegyzést.

AKCIÓ!!! 26% kedvezmény minden termékre

Még mindig él a Delphi 26 éves szülinapjára időzített akció melynek keretén belül most minden termékre 26% kedvezmény van érvényben!

Fontos frissítés: A fenti születésnapi akció felturbózva és március 31-ig meghosszabbítva. Professional kiadásokra továbbra is 26% kedvezmény jár, viszont minden Enterprise és Architect kiadásra 36%, InterBase termékekre pedig 40% kedvezmény jár! További részletek.

Az akció március 31-ig meghosszabbítva!

Ismeri a Delphi-Klubot?

Amennyiben még nem ismeri akkor szeretnénk figyelmébe ajánlani az általunk működtetett delphi-klub.hu weboldalt melyen a Delphi-vel, valamint az Embarcadero további termékeivel (RAD Studio, C++Builder, Interbase) kapcsolatos hírek, akciók, cikkek, videók és sok már érdekesség is található, magyar és angol nyelven.

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák

Embarcadero szoftver vásárlás

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik Embarcadero termék akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk Embarcadero szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.