Születésnapi Delphi Akciók - Meghosszabbítva!

26% kedvezmény minden Professional kiadásra

26 évvel ezelőtt, 1995 februárjában jelent meg az akkor még Borland Delphi első verziója (melyre később Delphi 1-ként hivatkoztak). Ez előtt tisztelegve az Embarcadero (a Delphi jelenlegi gyártója) egy születésnapi akciót hirdet, melyben keretén minden Embarcadero termékre (Delphi, RAD Studio, C++Builder és InterBase), kiadástól függetlenül MINIMUM 26% kedvezményt biztosít. Azért hangsúlyozzuk ki, hogy minimum, mert az Enterprise és Architect kiadásokra, illetve az Interbase termékekre még ennél is többet. Részletek alább.

36% kedvezmény Enterprise és Architect kiadásokra és 40% kedvezmény InterBase-re

A fentebb részletezett akcióra még egy lapáttal rátéve március 31-ig a Delphi/Rad Studio/C++Builder termékek Enterprise és Professional kiadásaira 36%-os kedvezményt, az InterBase termékekre pedig 40%-os kedvezményt biztosít a gyártó!

Az akció március 20-ig tart!

Az akció március 31-ig meghosszabbítva!

Ismeri a Delphi-Klubot?

Amennyiben még nem ismeri akkor szeretnénk figyelmébe ajánlani az általunk működtetett delphi-klub.hu weboldalt melyen a Delphi-vel, valamint az Embarcadero további termékeivel (RAD Studio, C++Builder, Interbase) kapcsolatos hírek, akciók, cikkek, videók és sok már érdekesség is található, magyar és angol nyelven.

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák

Embarcadero szoftver vásárlás

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik Embarcadero termék akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk Embarcadero szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.