Születésnapi Delphi Akciók

26% kedvezmény minden termékre

26 évvel ezelőtt, 1995 februárjában jelent meg az akkor még Borland Delphi első verziója (melyre később Delphi 1-ként hivatkoztak). Ez előtt tisztelegve az Embarcadero (a Delphi jelenlegi gyártója) egy születésnapi akciót hirdet, melyben keretén belül február végéig minden Embarcadero termékre (Delphi, RAD Studio, C++Builder és InterBase), kiadástól függetlenül 26% kedvezményt biztosít.

Az akció február 28-ig tart!

Ismeri a Delphi-Klubot?

Amennyiben még nem ismeri akkor szeretnénk figyelmébe ajánlani az általunk működtetett delphi-klub.hu weboldalt melyen a Delphi-vel, valamint az Embarcadero további termékeivel (RAD Studio, C++Builder, Interbase) kapcsolatos hírek, akciók, cikkek, videók és sok már érdekesség is található, magyar és angol nyelven.

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák

Embarcadero szoftver vásárlás

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik Embarcadero termék akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk Embarcadero szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.