Megjelent a JetBrains kollaborációs és csapatmunka platformja a Space

Decemberben, miközben egymás után jöttek ki az új 2020.3-as verziók minden fontosabb JetBrains termékből, egy másik fontos JetBrains megjelenés is történt. Éspedig, közel egy évnyi EAP (Early Access Program) után megjelent a JetBrains legújabb terméke a Space.

Mi is az a JetBrains Space?

A Space egy modern, webes kollaborációs platform mely nem csak a fejlesztők munkáját hivatott összefogni, hanem használatával az egész cég (marketingesek, grafikusok, tervezők, értékesítők és a HR) hatékony munkáját és kommunikációját is segíti.

Új termékével a JetBrains egyrészt a jelenlegi, pandémia által generált, munkavégzés terén történő változásokat lovagolja meg, másfelől valamilyen szinten szakítva az eddigi irányvonallal (hogy a JetBrains termékek elsősorban a fejlesztők számára készülnek), a többi céges felhasználó irányába is nyitnak, ezzel olyan piacvezetőkkel szállnak harcba mint a Slack, Microsoft Teams, Google Meet, vagy a Cisco Webex.

Fontosabb Funkciók

  • Csapatok kezelése
  • Céges kommunikáció megkönnyítése
  • Dokumentumkezelés
  • Project Management
  • Szoftverfejlesztés összefogása, issue kezelés

Fontosabb jellemzők

  • Ingyenes kezdőverzió
  • Felhős és hamarosan On-premise üzemeltetés lehetősége
  • Space Apps-nek köszönhetően teljes mobil integráció
  • Teljesen személyre szabható mind kinézetileg mind funkcionalitás szempontjából
  • Teljes integráció a JetBrains többi termékével

Árazás

A Space összesen négy verzióban érhető el: Free (ingyenes), Team, Organization és Enterprise. Az alapvető funkcionalitásban nincsenek nagy különbségek, hanem elsősorban a tárhelyek méretében, az adatforgalomban, az erőforrások használatában és a kapcsolódó applikációk és integrációs lehetőségek számában vannak különbségek. Mindenképpen érdemes kiemelni, hogy jelenleg az Enterprise verzió esetében JetBrains minden aktív licencekhez (előfizetéshez) ajándékba ad egy All Product Pack előfizetést.
A Space hivatalos oldala: JetBrains Space

Próbálja ki a Space-t ingyen!

JetBrains szoftver vásárlás

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik JetBrains termék akkor ahelyett, hogy a gyártótól venné meg teljes áron, forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a JetBrains magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk JetBrains szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Irány a webshop

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák