jetbrains space

Egy komplett webes megoldás csapatok irányítására, kommunikációra, együttműködésre, projektek kezelése és kollaborációs fejlesztése. Használatával nem csupán a csapatmunka lehet hatékonyabb, de a kommunikáció és magának a cégnek a működése is.

rövid ismertető

A Space egy olyan modern, webes kollaborációs platform mely nem csupán a hatékonyabb fejlesztést segíti elő, de használatával az egész cég csapatmunkája és kommunikációja hatékonyabbá válik, ezzel elősegítve a cég egészének sikerességét.

A JetBrains frappánsan a Space-t egy digitális otthonnak hívja, ahol a cég összes munkavállalója “otthonra” lel. Minden projekthez külön beállíthatók a használni kívánt eszközök, így minden csapat teljes mértékben személyre szabhatja a saját Space “felületét” és annak funkcionalitását.

Részben szakítva az eddigi irányvonallal (miszerint a JetBrains termékek elsősorban a fejlesztők számára voltak tervezve), a Space rengeteg olyan funkciót tartalmaz (kommunikációs eszközök, dokumentumkezelés, feladatlisták, issue-kezelés, stb..) amik már a marketingesek, dizájnerek, értékesítők és a HR hatékony munkákát is elősegítik. A platformon keresztüli teljes adatszinkronizálás segít kiküszöbölni az információk duplikációját, a felesleges értesítéseket.

legfőbb jellemzők

Csapatok kezelése – Minden, amire a vállalatnak szüksége van a transzparens munka és az átlátható együttműködés biztosításához: a csapatok, helyszínek, profilok, szerepek és engedélyek, naptárak, találkozók, szabadságok és belső hírek egységesített kezelése.

Kommunikáció és dokumentumkezelés – Együttműködés a csevegések során: személyre szabott értesítéseket kaphat, elvégezhet kódellenőrzéseket, nyomon követheti az issue-kat, cikkeket oszthat meg, és élvezheti a feed-ek és hírcsatornák intelligens csoportosításának előnyeit. Szeretne nyilvántartást vezetni valamiről, amit egy csevegésben tárgyalt? Helyezze át egy cikkbe, hogy később hivatkozhasson rá, vagy akár poszttá alakítsa. Dokumentumok segítségével vagy a belső blog használatával ossza meg ismereteit a szervezeten belül.

Project Management – Tervezze meg, irányítsa és hajtsa végre a projekten végzett feladatokat csapatként, optimalizálva a teljes munkafolyamatot és az együttműködési folyamatot.

Szoftverfejlesztés – Publikáljon kódot, és figyelje a változásokat. Ellenőrizze a kódot, hozzon létre egyesítési kéréseket. Automatizálja a munkafolyamatokat és a CI / CD pipeline-okat. Tárolja és kezelje a szoftvercsomag-tárakat. Csatlakoztassa a JetBrains IDE-ket a Space-hez.

Felhő és On-premise hozzáférés A Space rendszere jelenleg még a JetBrains által üzemeltetett felhőben üzemel, de hamarosan már on-premise (azaz helyben) is üzemeltethető lesz. 

Jetbrains Space licencelése

A Space összesen négy verzióban érhető el: Free (ingyenes), Team, Organization és Enterprise. Az alapvető funkcionalitásban nincsenek nagy különbségek, hanem elsősorban a tárhelyek méretében, az adatforgalomban, az erőforrások használatában és a kapcsolódó applikációk és integrációs lehetőségek számában vannak különbségek. A felhasználók száma minden verzióban korlátlan, viszont az árazás értelemszerűen függ a felhasználók számától, hiszen felhasználónként egy licencre szükség van. Részletes összehasonlító táblázat a termék hivatalos oldalán látható.
Mindenképpen érdemes kiemelni, hogy jelenleg az Enterprise verzió esetében JetBrains minden aktív licencekhez (előfizetéshez) ajándékba ad egy All Product Pack előfizetést. Az All Product Pack a JetBrains komplett eszköztára mely összesen 15 terméket tartalmaz (10 IDE, 2 profiler és 3 extension): AppCode, CLion, DataGrip, dotCover, dotMemory, dotTrace, GoLand, IntelliJ IDEA, PhpStorm, PyCharm, ReSharper, ReSharper C++, Rider, RubyMine, WebStorm.

Space szoftver vásárlás

JetBrains Space szoftvert vásárolna? Forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a JetBrains hivatalos magyar partneréhez és viszonteladójához. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a tekintse meg webshopunkat.