JetBrains Space platform márciusi és áprilisi frissítései

Integrációk

Válassza ki, hogy mikor tegyen közzé egy kódellenőrzési megjegyzést az IntelliJ IDEA 2022.1-ben.

Az IDE-ben a kódmódosítások felülvizsgálatakor mostantól kiválaszthatja, hogy mikor post-oljon ki egy kódellenőrzési megjegyzést:

  • A Post Now azonnal közzéteszi a megjegyzést a kódellenőrzésben, és azonnal értesíti a szerzőt és a kódellenőrzés többi résztvevőjét.
  • A Save as Draft (Vázlatként mentés) az összes megjegyzést összegyűjti, és a módosítások jóváhagyásakor vagy a válaszra várva egy csomagban elküldi őket.

Kódellenőrzés

Több sor kommentálása a kódértékelésekben

Mostantól könnyen megoldható ha egyszerre több összefüggő sorhoz szeretne hozzászólni vagy megjegyzést írni.

Kódmódosítások javasolása merge request-ekben

Amikor egy csapattársad egyesítési kérelmét vizsgálod felül, mostantól gyors módosításokat végezhetsz a kódon, és ezeket javaslatokként teheted közzé, ahelyett, hogy csak megjegyzéseket hagynál.

Dokumentumok

  • Mostantól minden, amire a személyes és a csapatprojekteken való munkához szüksége van, kényelmesen elérhető egy központi tárhelyről. Személyes Dokumentumok nézete minden olyan fájlt megjelenít, amellyel nemrégiben dolgozott a Space-en belül Önhöz rendelt szervezetben. Láthatja az egyes fájlok helyét, és előre definiált szűrőkkel és legördülő listákkal könnyen leszűkítheti a keresést.
  • Töltsön fel, nézze meg, ossza meg és töltsön le bármilyen fájlt! Mostantól közvetlenül a Dokumentumokba tölthet fel személyes fájlokat és minden projekthez kapcsolódó fájlt (képeket, PDF-eket stb.).
  • Továbbá a JetBrains megnyitotta a Documents API-t nyilvános használatra. Mostantól API-hívásokkal kommunikálhat és léphet kapcsolatba a Dokumentumokkal, hogy a rutinfeladatokat automatizálásra bízza.

Naptár

Integrálja a Space Calendar-t kedvenc naptáralkalmazásával a CalDAV támogatással

Ezzel a frissítéssel mostantól kedvenc naptáralkalmazásából kezelheti a Space munkarendjét és személyes terveit.

CalDAV-támogatás bevezetésének köszönhetően a Space-naptárat a CalDAV-ot támogató naptár- és levelezőalkalmazásokból, például a Mac és iPhone naptárakból, a Thunderbirdből is megtekintheti és szerkesztheti.

Package kezelés

A projekthez kapcsolódó fájlok automatikus tárolására és megosztására mostantól elérhető egy új Space Package tároló – a File Repository.

Használjon parancssori eszközöket, például cURL-t vagy Powershell-t, az adattár távoli kezeléséhez, vagy kezelje a fájlokat és mappákat a felhasználói felületen belül. Az alapértelmezés szerint engedélyezett fájltartalom-módosíthatatlanságnak köszönhetően biztosíthatja a CI/CD-pipeline-ok reprodukálhatóságát.

JetBrains szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Ahelyett, hogy a gyártótól venné meg teljes áron, forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a JetBrains magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk JetBrains szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Irány a webshop

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák