A JetBrains leállítja az UpSource értékesítését

2022. február 1-jétől a JetBrains nem értékesít többé új licenceket vagy megújításokat az Upsource vagy az Upsource felhasználói csomagokhoz. A technikai támogatást és a kritikus biztonsági frissítéseket 2023. január 31-ig továbbra is biztosítják. Ezt követően viszont nem biztosítanak további frissítéseket vagy technikai támogatást.

Miért?

Az elmúlt évtizedben az az iparági trend volt megfigyelhető, hogy a különálló kódellenőrző eszközök helyett a szoftverfejlesztés más területeivel integrált eszközök kerültek előtérbe.

Ennek az igénynek a kielégítése érdekében a JetBrains folyamatosan igyekezett az Upsource-t más teamware eszközeivel integrálni. Azonban, ahogyan ők is írják – rájöttek arra, hogy ez egyrészt korlátozza a kellemes felhasználói élményt, másrészt a végfelhasználók számára további fölösleges telepítési és karbantartási terhet is jelent. Ezért úgy döntöttek, hogy inkább a JetBrains Space-ben található kódellenőrzés köré összpontosítják erőfeszítéseiket.

Ha többet szeretne megtudni a Space-ről, és arról, hogy funkcionalitásai terén, hogyan hasonlítható össze az Upsource-ban kínált funkciókkal, olvassa el ezt a részletes összehasonlító dokumentumot.

Mi lesz most az UpSource ügyfelekkel?

Először is, meglévő Upsource ügyfélként Ön egy örökös licenccel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy korlátlan ideig használhassa az Upsource-ot. Ezenkívül frissíthet a jelenlegi előfizetése által lefedett legújabb verzióra.

Ugyanakkor előfordulhat az a felhasználói igény is, hogy csak teljes mértékben támogatott szoftvert használjon. Ezekre az esetekre a JetBrains migrációs lehetőséget kínál a Space-re.

Amennyiben Ön 2020. január 1-jén vagy azt követően vásárolta meg Upsource licencét, akkor jogosult egy speciális Space ajánlatra. Ennek keretében a 2020 óta az Upsource-ra fordított éves kiadásainak kétszeresének megfelelő kedvezményt kaphat. Ez az ajánlat bármelyik elérhető Space csomagra alkalmazható.

A Space árazásával kapcsolatban vagy bármilyen további kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.

JetBrains szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik JetBrains termék akkor ahelyett, hogy a gyártótól venné meg teljes áron, forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a JetBrains magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk JetBrains szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Irány a webshop

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák