JetBrains inkubátor program

A JetBrains eddig is igyekezett támogatni a kis cégeket, ennek megfelelően már 2015 óta elérhető az 50%-os start-up kedvezmény (erről valamint további kedvezményekről itt olvashat bővebben). A gyártó állítása szerint ezzel azóta több mint 40.000 cég élt. Ezt egészítették ki most egy inkubátor programmal, melynek keretén belül most a JetBrains Startup Incubator and Accelerator programon keresztül regisztrált cégek az alábbi előnyöket élvezhetik:

  • 6 hónapnyi ingyenes hozzáférés a Startup Discount programban elérhető eszközökhöz (max 10 licence-ig).
  • 50% kedvezmény commercial előfizetésekre a 7. hónaptól fogva.
  • Akár 6 hónap ingyenes upgrade lehetőség a következő fizetős Space csomagra (kivéve az Enterprise csomagra) az összes felhasználó számára (azaz az Ingyenes csomagról  Team csomagra. Team csomagról Organization csomagra.)
  • 24/7 technikai támogatás.
  • Dedikált account manager.

Amennyiben kérdése van a programmal vagy a jelentkezéssel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik szívesen segítenek Önnek.

JetBrains szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Ahelyett, hogy a gyártótól venné meg teljes áron, forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a JetBrains magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk JetBrains szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Irány a webshop

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák