Unite 2020 - Quest és One Identity Konferencia

Online konferencia Quest és OneIdentity
felhasználóknak és partnereknek

November 10-én megrendezésre kerül a szokásos nagyszabású, globális One Identity konferencia a UNITE, hivatalos nevén a One Identity vUNITE Global User And Partner Digital Conference. A konferenciáján az ügyfelek, a partnerek és a termék szakértői a világ minden tájáról találkoznak – még ha ezúttal csak virtuálisan is, – hogy megvitassák az új megoldásokat és innovációkat az identitáskezelés, a privilegizált hozzáférés-kezelés és az Active Directory piacain.
A One Identity úgy szervezte ezt a digitális eseményt, hogy az lefedje Észak-Amerika és az EMEA időzónáit is, azáltal, hogy minden kétszer lesz megtartva, vagy ha olyan előadásról van szó akkor meg lesz ismételve.

Az alábbi témák lesznek részletesen körbejárva

  • Küzdelem az Azure-ba történő AD-migrációkkal kapcsolatos nehézségek
  • Összetett AD-telepítés ellenőrzése és biztosítása
  • Az identitások egységesítése a felhasználói fiókok adminisztrációjával on-prem, Cloud vagy a SaaS esetében
  • Kiváltságos fiókok és hozzáférések ellenőrzése a kritikus rendszerek esetében
  • A szabályoknak való megfelelés és az adatvédelmi kérdések elleni küzdelem

One Identity szoftverek vásárlása

Ha One Identity szoftvereket vásárolna, akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a One Identity és a Quest (a One Identity tulajdonosa) hivatalos magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk One Identity szoftvereit kedvezményes áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Irány a webshop