Újdonság: C++Builder éves előfizetés

C++ Builder 1 éves Pro Term Licence

Újabb lehetőségel bővül a C++ Builder licencelése.  Mostantól a C++ Builder elérhető éves, előfizetéses konstrukcióban is. Ettől függetlenül az eddigi 3 örökös licence (Professional, Enterprise, Architect) konstrukciók is megmaradnak a kínálatban. Az új előfizetéses licence funkcionalitását tekintve az amúgy is legnépszerűbb Professional kiadásnak felel majd meg. A gyártó ezzel az újítással egy kedvezményesebb és sok esetben kiszámíthatóbb, lehetőséget akar biztosítani a C++ Builder-el még csak ismerkedők számára, a koronavírus okozta nehéz pénzügyi helyzetben.

Ez az új előfizetéses konstrukció lehetőséget ad egyrészt a jelenleg már nem aktív, lejárt C++Builder licencekkel rendelkezők számára, hogy újraaktiválják licencüket egy nagyon kedvezményes áron, másfelől az eddig csak az ingyenes C++Builder Community Edition-t használók most az eddigi ár kb harmadáért próbálhatják ki a Professionalkiadás adta előnyöket és funkcionalitást (ahelyett, hogy rögtön egy drágább örökös licence-be fektetnének bele). 

Ismeri a Delphi-Klubot?

Amennyiben még nem ismeri akkor szeretnénk figyelmébe ajánlani az általunk működtetett delphi-klub.hu weboldalt melyen a Delphi-vel, valamint az Embarcadero további termékeivel (RAD Studio, C++Builder, Interbase) kapcsolatos hírek, akciók, cikkek, videók és sok már érdekesség is található, magyar és angol nyelven.

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák

Embarcadero szoftver vásárlás

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik Embarcadero termék akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk Embarcadero szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.