Nyári Delphi, RAD Studio és C++Builder akciók

Kedvezményes ár és másfélszer hosszabb support

Mielőtt még előtérbe kerülne a nyaralás és a pihenés figyelmébe ajánlunk egy olyan akciót amivel a gyorsan változó gazdasági helyzetben egy kis extra stabilitást ad cégének.

Amennyiben most vásárol bármilyen Delphi, RAD Studio vagy C++Builder licence-et (kiadástól függetlenül) egyfelől 15% kedvezményt kap, másfelől a szokásos, licence-hez járó 12 hónapos támogatáson felül további 6 hónap ingyenes teljes körű supportot kap.

Az akció 2022 június 30-ig érvényes!

Ismeri a Delphi-Klubot?

Amennyiben még nem ismeri akkor szeretnénk figyelmébe ajánlani az általunk működtetett delphi-klub.hu weboldalt melyen a Delphi-vel, valamint az Embarcadero további termékeivel (RAD Studio, C++Builder, Interbase) kapcsolatos hírek, akciók, cikkek, videók és sok már érdekesség is található, magyar és angol nyelven.

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák

Embarcadero szoftver vásárlás

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik Embarcadero termék akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk Embarcadero szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.