Microsoft O365 Teams-el együtt 6 hónapig ingyen!

Ingyenes 6 hónapos próbaverzió az amúgy fizetős Microsoft Teams szolgáltatás csomagból

Vállalati irodai alkalmazások most 6 hónapig ingyen! A Microsoft a Koronavírus szülte helyzetre válaszul a lehető legtöbb cég számára szeretné elérhetővé tenni a távoli munkavégzést, megkönnyítve a vállalkozások további működését. Ennek szellemében most 6 hónapos ingyenes próbaverzióban teszi elérhetővé az Office 365 E1 verzióját, valamint a Microsoft Teams munkahelyi kollaborációt támogató platformja fizetős verzióját. Home office-ra fel!

Mit tartalmaz a próbaverzió?

Minden egyes licenchez egy sor szolgáltatás tartozik amelyek lehetővé teszik Önök számára, hogy megtapasztalják a Microsoft Teams teljes értékét. Ebbe beletartozik:

  • Exchange Online Plan 1
  • Flow for Office 365 Plan 1
  • Forms
  • Microsoft Planner
  • Microsoft Whiteboard
  • Microsoft Teams (Teams1, Teams IW)
  • Office Online
  • PowerApps for Office 365 Plan 1
  • SharePoint Online Plan 1
  • Stream
  • Sway
  • Yammer Enterprise

 

Miben több a Teams 6 hónapos trial mint a free licence?

Egyfelől a felhasználok számára elérhető többlet funkciók miatt. Ilyenek például az ütemezett meetingeket (scheduled meetings), a meetingek rögzítésének lehetősége (meeting recording), a videokonferencia opció és az online rendezvény (online event) lehetősége. Másfelől pedig a Teams fizetős verziója professzionális üzemeltetést tesz lehetővé (garantált 99.9% rendelkezésre állás, felhasználok és alkalmazások teljes körű menedzsmentje, konfigurált felhasználói beállításokkal és user policy-k).

 

Ki számára érhető el a 6 hónapos próbaverzió?

Ez a lehetőség minden olyan ügyfél számára elérhető, akinek Microsoft licenceit egy account representative kezeli és aki eddig még nem aktivált semmilyen Office 365 E1 próbaverziót. Amennyiben a múltban már egyszer felhasználta E1 Trial promo kódját, többször már nem fogja tudni felhasználni. Ilyen esetekben meg lehet próbálkozni a Teams Exploratory licencek aktiválásával.

 

Hogyan juthatok hozzá a trial licencehez?

Lépjen kapcsolatba a Microsoft fiókjának kezelőjével (account representative). Ők fogják megigényelni majd elküldeni Önnek a promó kódot amire szükség lesz az E1 Trial-ra való regisztráláshoz. Olyan cégek vagy szervezetek esetében akiket egy Microsoft partner kezel (és akik, az adott partnerrel kell kapcsolatba lépni. Amennyiben az Ön cégének még nincs dedikált Microsoft partnere, de szeretne egyet, látogasson el Microsoft Solution Providers weboldalra és keressen magának egy partnert, lehetőség szerint olyat akinek van Teams tapasztalata.

 

Hogyan aktiválom az E1 próbaverziót?

 

Kattintson az account rep-je által küldött emalben szereplő promó kódra. Ha ezzel megvan, akkor csak be kell kapcsolni licenceket mindenki számára, aki használni fogja a licence-t.

További információ a feltételekről .

Office 365 vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Ha Office 365 vagy egyéb Microsoft szoftver vásárláson töri a fejét akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a Microsoft magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk Microsoft szoftvereit. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Irány a webshop