Megújult a JetBrains Academy a JetBrains tanulási platformja

Mi az a JetBrains Academy?

A JetBrains már 2014-ben megtette az első lépések a szoftveroktatás támogatása terén. Ekkor mutatták be ba PyCharm Edut, az első tanulóknak és tanároknak szánt terméküket. 2016-ban Python mellé felzárkóztak a Java és a Kotlin nyelvek. 2019-ben a Hyperskill-lel együttműködésben megszületett a JetBrains Academy.
A JetBrains Academy egy gyakorlati tanulási platform, amely több mint 1000 különböző anyagot tartalmaz Java, Python és Kotlin témakörökben, valamint tartalmak a Java Spring Boot, Python Django, Python Data Science, JavaScript React és Go témakörökben.

Jelenleg a JetBrains Academy-t világszerte több mint egymillió szenvedélyes tanuló és oktató használja. A mostani változtatás célja, hogy egyetlen márka alá vonjuk az összes JetBrains oktatási terméket és, programot.

Projektalapú tanulás a JetBrains Akadémiával a Hyperskill-en

A JetBrains és a Hyperskill továbbra is együttműködik. A Hyperskill hisz a projektalapú aktív tanulásban. Ezek az alapelvek korrelálnak a JetBrains Academy értékeivel, ezért a tartalmakat a platformon tárolják, és kiegészítik ezeket az „IDE-ben tanulással”. Míg a tanulási folyamat nagy része online zajlik a Hyperskill-en, a gyakorlat egyes részei csak a JetBrains IDE-ben érhetők el.
Mi változik? 
A Hyperskill platformon a JetBrains Akadémia mostantól a tartalomszolgáltató szerepre összpontosít, míg a Hyperskill tovább fejlődik és egy önálló tanulási platformmá válik saját előfizetési tervekkel és a jövőben más szolgáltatóktól származó tartalmakkal. Ezzel egyidejűleg a JetBrains Academy kibővíti márkáját, hogy a projektalapú megközelítésen túl más tanulási és tanítási megközelítéseket is magában foglaljon.
Előfizetésem van a JetBrains Akadémiára. Milyen hatással lesznek rám ezek a változások?
A változtatások nem érintik Hyperskill-fiókokat, a JetBrains Academy tartalmaihoz való hozzáférést vagy a tanulási előrehaladást. Előfizetési csomagja is aktív marad, és nem módosul. Jelenlegi előfizetésével továbbra is hozzáfér a Hyperskill-en elérhető összes tartalomhoz, függetlenül a tartalomszolgáltatótól. A jövőben további oktatási tartalmakra is számíthat más szolgáltatóktól. A Hyperskill előfizetési oldalon ugyanúgy kezelheti előfizetését, mint eddig.

Ez befolyásolja az árakat?
Az ár egyelőre változatlan marad. A Hyperskill személyes és szervezeti előfizetési csomagokat is kínál, amelyek teljes hozzáférést biztosítanak az összes platformtartalomhoz, beleértve a JetBrains Academy által biztosított tartalmat is. Arra is számíthat, hogy a jövőben több előfizetési csomag válik elérhetővé a Hyperskill-en.

JetBrains szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik JetBrains termék akkor ahelyett, hogy a gyártótól venné meg teljes áron, forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a JetBrains magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk JetBrains szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Irány a webshop

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák