Megjelent az InterBase 2020 Update 3

Interbase 2020 Update 3 - Fókuszban a UX

Megjelent az Embarcadero népszerű adatbázis-motorjának új verziója, azaz InterBase 2020 Update 3.

A leglátványosabb fejlesztések a kezelőfelület érintették (azon belül is az InterBase Manager segédprogram felhasználói felületé) és a felhasználói élményt hivatottak javítani.

UX fejlesztések

A leglátványosabb fejlesztések a kezelőfelület érintették (azon belül is az InterBase Manager segédprogram felhasználói felületé) és a felhasználói élményt hivatottak javítani.

Ebben a kiadásban az InterBase Manager-ben is megjelenik a magas DPI-támogatás, valamint további információkat is láthatunk majd felületen, például a verziószámot és az aktuálisan használt portot.

A felhasználói élmény javítás részeként megváltoztak a betűtípusok, a színek és az általános megjelenés is. Emellett az InterBase Manager mostantól a PerMonitor V2 Windows UI modellt használja.

Ezenkívül az InterBase Server és a Guardian property sheet-ek felhasználói felületei is fejlesztve lettek és mostantól akkor is elérhetővé válnak, ha az adatbázis Windows Service-ként fut.

Egyéb fejlesztések

  • Az Expression Index mostantól használható a lekérdezésszűrők optimalizálására a STARTING WITH és LIKE predikátumok segítségével, amelyek a bemeneti kifejezésekre illeszkednek.
  • Az IBConsole-ban az Object ablak és a WISQL ablak mostantól a SELECT utasításokat precommitted reads módban hajtja végre.
  • Az InterBase fejlesztések részeként az Embarcadero az ADO.NET illesztőprogramot is kiegészítette a Change Views támogatással. Az ADO.NET-ről és a Change Views-ról további információkat az ADO.NET dokumentációban talál, vagy olvassa el a hivatalos blogbejegyzést.

 

Ismeri a Delphi-Klubot?

Amennyiben még nem ismeri akkor szeretnénk figyelmébe ajánlani az általunk működtetett delphi-klub.hu weboldalt melyen a Delphi-vel, valamint az Embarcadero további termékeivel (RAD Studio, C++Builder, Interbase) kapcsolatos hírek, akciók, cikkek, videók és sok már érdekesség is található, magyar és angol nyelven.

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák

Embarcadero szoftver vásárlás

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik Embarcadero termék akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk Embarcadero szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.