JetBrains PHPStorm 2022.2 - legfőbb újdonságok

JetBrains PhpStorm 2022.2 újdonságok

A PhpStorm 2022.2 egy jelentős frissítés, amely támogatja a Mockery-t és a Rector-t, javítja a generikusok és enumok támogatását, javítja a hibakeresőt és a HTTP-klienst, és még sok minden mást.

  • Mockery támogatás: A PhpStorm 2022.2 bevezeti a Mockery, a népszerű mock objektum keretrendszer támogatását. A legtöbb Mockery-funkcióhoz automatikus kitöltési támogatást, a munkafolyamatok javítását segítő ellenőrzéseket, interfész-mockingot és még sok mást kínál az új verzió.
  • Reactor támogatás: A kiadás másik jelentős újdonsága a Rector támogatása, mely egy PHP frissítések és tömeges refaktorálások automatizálására szolgáló eszköz. A Rector mostantól futtatható a PhpStorm-ból, és a fájlváltozásokat is könnyedén áttekintheti egy praktikus diff nézettel.
  • Kattinható URL-ek: A PhpStorm 2022.2 több fájlformátumban is támogatja a kattintható URL-címeket. Amikor egy PHP, JSON, YAML vagy properties fájlban URL-t talál, a PhpStorm kiemeli azt, és lehetővé teszi, hogy rákattintva megnyissuk a böngészőben.
  • Adott file-ok futtatása: Bevezették az Adott fájl futtatása (Run Current file) funkció továbbfejlesztett változatát, amely a Futtatás/Hibakeresés widgetből érhető el.
  • HTTP kliens: Frissítették a HTTP-klienst, hogy támogassa a WebSockets és a GraphQL szolgáltatást is.
  • Angular standalone komponensek támogatása: A PhpStorm mostantól megfelelően felismeri az önálló komponenseket, direktívákat és csöveket, amelyek standalone: true jelölésűek.
  • Javított Vue 3 támogatás 
  • TypeScript 4.7 támogatás
  • JetBrains Runtime: Ezzel a kiadással a sok másik termlkhez hasonlóan PHPStorm is a JetBrains Runtime 11-ről (JBR11) áttér a JetBrains Runtime 17-re (JBR17). Ennek a következő hatásai lesznek: Jelentős teljesítményjavulás, amely gyorsabbá és gördülékenyebbé teszi az IDE működését. Jobb biztonság, mivel a JBR17 a legújabb OpenJDK LTS-en alapul. Jobb renderelési teljesítmény macOS-en, mivel a JetBrains Runtime 17 a Metal API-t használja. Fokozott hozzáférhetőség macOS-en, mivel a JBR17 integrálódik a VoiceOver képernyőolvasóval. További teljesítményjavulás a Vector API használatának köszönhetően.

Részletes infó az összes újdonságról: What’s new

Próbálja ki a PhpStorm-ot 30 napig ingyen!

JetBrains szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik JetBrains termék akkor ahelyett, hogy a gyártótól venné meg teljes áron, forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a JetBrains magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk JetBrains szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Irány a webshop

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák