Megjelent a JetBrains ReSharper 2023.1

Itt a ReSharper idei első nagy frissítése a 2023.1

A ReSharper új kiadás javítja a C#-támogatást, beleértve a különböző típusú gyűjteményekkel végzett munka optimalizálását és felgyorsítását szolgáló ellenőrzések sorozatát, valamint több beállítható módszert a null ellenőrzések bevezetésére a kódban. Ez a build frissítéseket is tartalmaz a C++20 modulokhoz, a C++23 szolgáltatások első csomagját, valamint a makróhelyettesítő előnézeteket és a C++ híváskövetését. Az egységtesztelés és a kódtisztítás felhasználói élményének továbbfejlesztései is szerepelnek benne.
  • C# támogatás: A gyűjteményekben történő keresések számának csökkentése. Szintaxisstílus a null-ellenőrző mintához. Általános property pattern kivonat. Lehetőség az üres régiók eltávolitására. Az új Convert to list kontextus művelettel a gyűjteményhossz-ellenőrzéseket listaminta szintaxissá alakíthatjuk.
  • C++ támogatás: Makró helyettesítés előnézet, Call tracking.
  • UX/UI újdonságok: Külön frissítés ablak valamint billentyűparancsok ablak, ahol kiválaszthatja a használni kívánt billentyűparancs-sémát.
  • Kódtisztítás: Új feladattípus (Reformat inactive preprocessor branches) mely lehetővé teszi az inaktív preprocessor ágak újraformázását. Csak a teljes fájlra alkalmazható egyszerre, és csak C# forrásokkal működik.
  • Rename refactoring: Amikor átnevez egy fájlt a megoldáson belül, megjelenik egy párbeszédpanel, amelyben az összes releváns szimbólum (osztályok, interfészek stb.) átnevezhető a változásnak megfelelően.
  • dotTrace macOS-en és Linux-on: A dotTrace standalone verziója mostantól elérhető Linuxon és macOS-en.
  • Plugin migráció: Mindaddig, amíg az általuk hivatkozott API-k érvényesek és változatlanok maradnak, a ReSharper pluginok automatikusan mirgálódnak egyik verzióról a másikra.
  • Egyéb: A CSS támogatás alapértelmezés szerint ki van kapcsolva. A Visual Studio 2010 és 2012 támogatásának megszüntetése.

Akinek pedig ez sem elég az látogasson el a hivatalos oldalra a további részletekért.

JetBrains szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik JetBrains termék akkor ahelyett, hogy a gyártótól venné meg teljes áron, forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a JetBrains magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk JetBrains szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Irány a webshop

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák