Megjelent a JetBrains ReSharper 2022.3

Megelent az ReSharper idei utolsó frissítése a 2022.3

A ReSharper 2022.3 alapszinten már támogatja a legújabb C# 11 funkciókat, beleértve az UTF-8 literálokat, a fájl-lokális típusokat, a statikus virtuális tagokat. Ebben a kiadásban átdolgozták a kódkiemelést, bevezették a sérülékeny függőségek észlelését a NuGet-csomagokhoz, és engedélyezve lett a típus- és projektfüggőségi diagramok importálása és exportálása GraphML formátumban. Ez a verzió az ARM64-en futó Microsoft Visual Studio korai támogatását is tartalmazza.

  • C# 11 támogatás: Alapszintű támogatás az UTF-8 literálokhoz és file-local típusokhoz, list pattern ajánlások, statikus virtuális tagok kezelése. A ReSharper mostantól képes a normál és verbatim karakterláncokat a nyers megfelelőkké alakítani.
  • Nyelvi injekciók: A nyelvi injekciók mostantól a C# 11 nyers karakterlánc-literálokon belül működnek, továbbá a ReSharper mostantól támogatja a [StringSyntax] attribútumot a .NET 7-ből, valamint annak különböző szintaxisait a nyelvi injekcióhoz és a kódkiegészítéshez.
  • Általános C# frissítések: Format string befejezés, a DateOnly és TimeOnly dátum/idő típusok hiányzó támogatásának hozzáadása a .NET 6-ból, kódkiegészítési tippek érvénytelen kifejezésre, minták egyszerűbb kifejezésekké történő átírásának lehetősége az eredeti mintaillesztő szemantikát megőrzése mellett.
  • Biztonság: Bevezetésre került a be a sebezhető függőségek észlelése a ReSharperben. Ettől a kiadástól kezdve az érintett függőségek kiemelve lesznek a .csproj és .vbproj fájlokban.
  • Visual Studio 2022 ARM64 támogatás: Mostantól a ReSharper integrálható a Microsoft Visual Studióba az ARM-alapú eszközökön. Ez azt jelenti, hogy az összes alapvető fejlesztési munkafolyamat támogatva lesz, kivéve a ReSpellerrel végzett helyesírás-ellenőrzést.
  • Windows ARM64 támogatás: A dotPeek, a dotMemory, a dotTrace és a dotCover, valamint a ReSharper parancssori eszközök mostantól támogatják a Windows ARM64-et.
  • IL Viewer: Az IL Viewer eszközablak most már képes a kód különböző szintű (low-level és high-level) C# nyelvi konstrukciókra történő visszafordítására.
  • Függőségi diagramok: A ReSharper mostantól lehetővé teszi a típus- és projektfüggőségi diagramok elmentését és importálását GraphML formátumban.
  • C++20 modulok: A ReSharper C++ 2022.3 kísérleti támogatást ad a C++20 modulokhoz. Frissítve lett a nyelvi motor és a ReSharper C++ számos funkciója, hogy működjenek az új fordítási modellel, amely támogatja mind a megnevezett modulokat, mind a fejléc elemeket.
  • Clang-formátum integráció:Zökkenőmentes integrációa Clang-formátummal. Mostantól a fájlok formázásakor válthatunk a ReSharper saját formázási motorja és a beépített vagy egyedi clang-formátumú bináris között.
  • Webfejlesztés: Új Next.js és Vite projekt sablonok, Code Vision JavaScript-hez és TypeScript-hez, Vue frissítések, Vitest támogatás.

Akinek pedig ez sem elég az látogasson el a hivatalos oldalra a további részletekért.

JetBrains szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik JetBrains termék akkor ahelyett, hogy a gyártótól venné meg teljes áron, forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a JetBrains magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk JetBrains szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Irány a webshop

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák