Megjelent a JetBrains PhpStorm 2023.2-es kiadása

Megjelent a JetBrains PhpStorm a 2023.2

A PHPStorm új kiadása számos fejlesztést és újdonságot tartalmaz, például fejlesztések a PHP generikumokhoz, Laravel Pint támogatást, natív támogatást a PHP állításokhoz, MI-alapú asszisztenst , GitLab integrációt, szöveges keresést a Search Everywhere-ben, és még sok mást.

  • Új kezelőfelület: Az előző verzióban bevezetett új kezelőfelület továbbfejlesztése, kompakt mód bevezetése, függőleges felosztás lehetősége az eszközablakokhoz, projekt tabok macOS-en, újratervezett Run widget az új felhasználói felülethez.
  • PHP: Új Rename generic refactoring, statikus hivatkozások támogatása általános sablonokban, @mixin támogatása sablonok segítségével, nincs több felesleges PHPDocs generálás a korábban generált PHPDoc blokkokat pedig kezelik (A Redundant PHPDoc comment ellenőrzése kibővült a legalább egy redundáns taget tartalmazó PHPDoc-kommentárok jelentésére. A Remove all redundant PHPDoc tags gyorsjavítás pedig eltávolítja a felesleges címkéket a PHPDoc-blokkból.)
  • User Experience: Lehetőség a teljes nagyítására és kicsinyítésére, egyszerre növelve vagy csökkentve a felhasználói felület összes elemének méretét. Lehetőség több eszközablak elrendezésének mentésére. Új Remember Size funkció minden eszközablakhoz.
  • Szerkesztő: Fill paragraph opció a Markdown fájlokhoz. Új MArkdown Smart Keys beállítás oldal. Lehetőség a szóközök megjelenítésére a kiválasztott kódban.
  • VCS / Git / GitHub: VCS állapotszín-utalások a Struktúra eszköz ablakban, továbbfejlesztett ágak felugró ablak, automatikus kiegészítés az Create New Branch felugró ablakban. Továbbfejlesztett kód-ellenőrzési munkafolyamat a GitHub számára.
  • Docker: Egyesített naplók az összes Docker Compose-tárolóból, Azure Container Registry támogatás.
  • Web: Astro támogatása, TypeScript támogatása Vue sablonok esetében. Tailwind CSS konfiguráció. Karakterláncok automatikus konvertálása sablonliterálokká.

Akinek pedig ez sem elég az látogasson el a hivatalos oldalra a további részletekért.

Próbálja ki a PHPStorm 2023.2-at 30 napig ingyen!

JetBrains szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik JetBrains termék akkor ahelyett, hogy a gyártótól venné meg teljes áron, forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a JetBrains magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk JetBrains szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Irány a webshop

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák