Megjelent a FastReport VCL legújabb 2021.3-as (RAD Studio 11-el kompatibilis) verziója

FastReport VCL 2021.3

Reagálva a RAD Studio 11 megjelenésére, megjelent a FastReport VCL jelentésgenerátor újabb, a RAD 11-el integrált változata a 2021.3-as kiadás.

Ha még nem hallott a Fast Report VCL-ről, akkor röviden ez egy riportolást és dokumentum létrehozás segítő, kész komponenseket tartalmazó VCL könyvtár Delphi-hez, C++Builder-hez, RAD Studio-hoz és Lazarus-hoz.

Legfontosabb újdonságok a FastReport VCL 2021.3-ban

  • A RAD Studio 11 Alexandria támogatása;
  • Új objektum a PDF megjelenítéséhez a jelentésben – PDF dokumentumok beágyazása a jelentésbe (Pdfium nyílt forráskódú könyvtár használatával);
  • Új lehetőség adatok betöltésére a jelentésobjektumokba (térkép, szöveg, PDF és kép objektumok hiperhivatkozással);
  • Saját protokollok és átvitelek hozzáadásának lehetősége;
  • Search/Replace továbbfejlesztése: keresés és csere a karakterlánc tulajdonságaiban, objektumnevekben, objektumok tartalmában és a szkript kódjában. Az új keresési fa segítségével kényelmesebbé válik a keresett objektumok közötti navigáció;
  • Új lineáris vonalkód (Plessey).

FastReport szoftverek a Ker-Soft forgalmazásában

A cikkben említett FastReport VCL szoftveren kívül kínálatunkban megtalálhatóak a gyártó további népszerű termékei is, mint például a FastCube FMX FireMonkey komponens készlet az asztali online analitikus feldolgozási (OLAP) feladatokhoz, valamint a FastReport .NET jelentéskészítési és dokumentumkészítési könyvtár teljes forrásokkal a .NET 5, .NET Core, ASP.NET és WinForms számára.

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák

Delphi, C++Builder, Interbase szoftver vásárlás

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik Embarcadero termék akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk Embarcadero szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.