Qodana - kódellenőrző platform a JetBrains-től

A Qodana egy új kódminőség-ellenőrző  eszköz, amely azonosítja a hibákat, biztonsági réseket, duplikációkat és hiányosságokat és javításokat javasol ezekre. A JetBrains IDE-kben szeretett összes intelligens funkciót bevezeti a projekt pipeline-okba. Különböző formákat ölthet: Docker for any CI, GitHub actions & application, TeamCity plugin, és egy külön felhő szolgáltatás. Mindegyiknek közös a célja: a felhasználókat a robusztusabb, karbantarthatóbb és egészségesebb kód felé terelni.

A Qodana legújabb verziója támogatja a PHP, Java, Kotlin, PHP, Python, JavaScript és TypeScript projekteket, és idővel a JetBrains IDE-k által lefedett összes nyelvet és technológiát támogatni fogja.

JetBrains szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik JetBrains termék akkor ahelyett, hogy a gyártótól venné meg teljes áron, forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a JetBrains magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk JetBrains szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Irány a webshop

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák