JetBrains partner díjat nyert a Ker-Soft

JetBrains díjat nyertünk!

A múlt heten lezajlott az éves JetBrains partner találkozó, sajnos ismét csak online formában.  A sok gyártóval és termékekkel kapcsolatos hír és újdonság mellett (később igyekszünk majd ezekről is bővebben beszámolni) kiosztották a legaktívabb partnerek díjait is és ennek apropóján volt minek örülni. Ugyanis a Ker-Soft, globális szinten elvitte a Most Active Reseller in Marketing díját! Igyekszünk továbbra is megfelelni ennek a most már igen magas szintnek és továbbra is tájékoztatni a magyar piacot a JetBrains-es kapcsolatos hírekről és újdonságokról.

Amennyiben pedig Önnek vagy cégének szüksége van JetBrains szoftverekre (akár új szoftver vásárlásáról akár meglévő licencek meghosszabbításáról van szó) és nem ragaszkodik a teljes listaárhoz, állunk rendelkezésre.

JetBrains szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik JetBrains termék akkor ahelyett, hogy a gyártótól venné meg teljes áron, forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a JetBrains magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk JetBrains szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Irány a webshop

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák